Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (2 325)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Aby ten příběh nebyl moc jednoduchý , je jich tam rovnou hodně , což je možná trochu na škodu. Ale pravda je , že je stále na co se dívat. Všichni herci hrají skvěle a Hugh Grant jako premiér a Billy Bob Thornton jako prezident mě vyloženě rozesmáli , krásná ( asi už typická ) rolička Rowana Atkinsona. Pěkné , pěkné , pěkné , fakt jsem si to užila. Jen malá poznámka, kdyby střihač použil nůžky a pár motivů vystříhal, bylo by to dokonalé. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Strhujúca mozaika príbehov priam predurčená stať sa jedného dňa nesmrteľnou vianočnou klasikou. A pokiaľ k tomu nedôjde, príčiny určite nebudú v kvalitách tohto snímku Pretože láska je skutočne všade okolo nás. General opinion makes out that we live in a world of hatred and greed but I don't see that. Seems to me that love is everywhere. Often it's not particularly dignified or newsworthy but it's always there. Fathers and sons, mothers and daughters, husbands and wives, boyfriends, girlfriends, old friends. When the planes hit the Twin Towers, none of the phone calls from people on board were messages of hate or revenge, they were all messages of love. lf you look for it, I've got a sneaky feeling you'll find that love actually is all around. ()

Reklama

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Skvělý, pohodový, milý, optimistický, vánoční film plný britského humoru toho nejpříjemnějšího ražení (já osobně tedy snesu i drsnější legraci, ale ta by zase do romantického filmu neseděla některým puritánům ;-)). Působí krásně přirozeně, přitom ale ne infantilně jako většina ostatních filmů dotýkajících se vánoc a vánočního období, zde navíc smíchaným s romantikou... Opravdu před tvůrci smekám, tak vkusný film na tolik klišovatá témata se moc často nevidí. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Mozajka minipríbehov s jedným spoločným menovateľom, láskou. A to láskou s veľkým "L", ktorá nepozná hranice rasové, národnostné, vekové, proste žiadne a že všetky prekážky, ktoré má človek pred sebou sú len v naších hlavách. A že aspoň na vianoce sa človek preberie a ide to kusiť, veď nemá čo stratiť. Naozaj veľmi pozitívny snímok s jemným humorom, ktorý zvolil jednoduchú formu malých príbehov, bez žiadnej treťej pointy či nečakaného záveru. Film je tak priamy, že až zaráža že sa celý čas zaobíde bez citového vydierania a človek má "len" veľmi príjemný pocit. Naozaj si ma získal a človeku, ktorý nemiluje pripomenie, aké to je pekné. Teším na vianoce ! ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Najlepšia romantická komédia, akú som kedy videl. Každý herec je tu vychutnávkový, len Bill Nighy je BOŽSKÝ. Zbožňujem dejovú líniu s anglickým mladíkom cestujúcim do Ameriky - každý čaká, že dostane krutú lekciu, namiesto toho sa mu jeho predstavy naplnia nevídaným spôsobom. Je to takmer až dojímavé ;-). ()

Galerie (126)

Zajímavosti (95)

  • Herec Liam Neeson v reálném životě prožil stejnou tragédii, jako jeho filmový Daniel. V roce 2009 jeho žena Natasha Richardson ve věku 46 let tragicky zahynula při nehodě na lyžích. (Seabeast)
  • „Víte, byla tam ta hororová scéna, v níž musím tančit po celém domě. Řekl bych, že to byla nejnesnesitelnější scéna, jakou jsem kdy natáčel. Nebylo snadné pro Angličana po čtyřicítce v sedm ráno zcela střízlivý něco takového natáčet,“ prohlásil Hugh Grant v rozhovoru magazínu MSN. (Duoscop)

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama