Reklama

Reklama

Kocour

  • USA The Cat in the Hat (více)
Trailer

Obsahy(1)

To je zase jednou venku pořádná plískanice a Sally s Conradem se sami doma tuze nudí. V tom do domu jako smršť vpadne Kocour a začne z klobouku tahat jedno kouzlo na druhým. A když se k němu ještě připojí jeho dva kumpáni Věc Jedna a Věc Dva, rozproudí se parádní zábava, plná gagů, šílených scének a veselého dovádění. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Zodd 

všechny recenze uživatele

Velice těžké najít v historii film, který by se více ztratil v zaměření na cílového diváka. A víceméně i pod názvem knižní předlohy. Pokud jste viděli určité scény v angličtině, budete vědět, o čem mluvím. Scéna s písní Lionela Richieho v pozadí shrnuje celý film. Ale možná skutečně bude nejlepší, když to zů stane pod vrstvou prachu. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Monstrózní fantasmagorie nejhrubšího formátu s prověřením divákovy psychické síly a soudržnosti mozkových pochodů. LSD simulátor na obtížnost UNREAL. Testovací film pro nastavení barevného podání vašich TV a monitorů s přednastavenou škálou: hráškovo-pistáciovo zelená / fialově borůvková / paris-hilton růžová. Film pracující s postupy a dějem jaké vás nemohou napadnout ani v případě, že jste fanoušky moderní asijské kinematografie! Shlédnutí Kocoura je opravdu jen na vlastní nebezpečí a surrealní riziko, které hrozí střízlivému realistovi je značné! Film s nejostřejšími kritikami světových periodik a mnohonásobný aspirant na cenu kýče. Občas je potřeba se filmem nechat ulítnout a Kocour je velmi excentrický úlet... ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Film podle další z knížek bláznivého Dr. Seusse dopadl přiměřeně slušně. Je to o poznání víc dětské, než je Grinch, a narozdíl od něj jsem u tohoto dílka nezaznamenal žádné poselství. Je to hlavně třeskutá podívaná pro děti, která má i pár chvil věnovaných výhradně těm starším (Formulář o kastraci...). Spolu s nižším věkem či vyšším množstvím požitých drog si můžete hodnocení úměrně zvyšovat. ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že předloha je převedana na plátno na poměrně vysoké úrovni. Nemůžu souhlasit,, že je to ryze dětský film, nebooťz je tam hafo fórů opravdu, ale opravdu dospělých (lechtivých, přisprostlých atd.). A ten kocour byl celkem saďour, ne? Chytl jsem to v TV jednoho plonkového rána -- a měl pěkně vysmátou snídani (říká se to ještě? vysmátou?). Kdybych to viděl v originále, možná bych hodnotil ještě výš. Příjemné překvapení. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Efekty 2/10/// +Dakota Fanning, fantasii se meze nekladou, některé věci jsou docela zajímavým úletem -barvy, 3x fůůůj, Mike Myers, zase 3x fůůůj, bože koho to napadlo, vytvořit takovou nechutnost/// Tohle není normální film a dětem bych se ho bál pustit, protože bych se obával, že to z nich udělá dementy. Přežít se to dá, ale je to v mezích krajní únosnosti. "Kocoure vypadni!!!"/// Celkem 25%/// ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Během natáčení byly ukradeny tyto předměty: 2,5 metrů velké brýle; 1,2 m, 1,8 m a 2,4 m velká kovadlina, 1,2 m velký klíč a 2,1 m velký golfový míček, který vážil víc než 90 kg. Tyto předměty dosahovaly hodnoty 55 000 $. Později byly nalezeny v nákupním středisku přesprejovány grafity. (HappySmile)
  • Z Dakoty Fanning a Abigail Breslin se během natáčení staly dobré kamarádky. (zajda404)
  • Venkovní záběry centra města byly natáčeny podél Pomony, kalifornské ulice, kde je hodně obchodů se starožitnostmi a dárkovými předměty. Místní obyvatelé se rozhodli, že domy po dokončení natáčení nepřemalují, takže zde je pořád vidět surrealistické malířské schéma a některé nápisy z filmu. (HappySmile)

Související novinky

Rozdáme si to počtvrté, bejby!

Rozdáme si to počtvrté, bejby!

20.05.2007

Kdyby Mike Myers (ten komik, ne ten psychopat v bílé masce! ;-) tu a tam neposkytoval hlas tlustému zelenému ogrovi, svět by už pomalu zapomněl, že někdo takový kdysi svými filmy vydělával stovky… (více)

Reklama

Reklama