Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po havárii letadla, při níž zahynula celá jeho rodina, Paul Kane upadne do dlouhého bezvědomí, po němž si najednou nemůže vzpomenout na nic z minulosti předcházející tragédii. Po plastické operaci a rehabilitaci, se mu paměť vrátí. Dojde k tomu, že pracoval jako nájemný vrah pro tajnou vládní organizaci. Jeho bývalý šéf, Kelton Reed ho pověří novým úkolem zabít jistého politického vůdce. Kane však muže nedokáže zastřelit, a tak se terčem stane on. Kane si nemůže být jist ničím a nikým, ale pravdu se dozvědět musí. A pravda je v jeho minulosti, kterou nezná... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

monolog 

všechny recenze uživatele

Zajímavej film, kterýmu hrozně škodí televizní zpracování a částečně i konec. Celkem se jim tu povedlo navodit i tu dickovskou atmosféru strachu a neustálýho pronásledování, neznalosti skutečné pravdy a vlastní identity, přestože ji vlastně docela odflákli. Ani scénář nebyl vůbec marnej a mě zaujal od prvních chvílí. Jenže ke konci si scénárista neodpustil jistou berličku, když se z doktorky psychiatričky vyklubala doktorka úplně přes něco jinýho, která nám všem pitomým divákům všechno do detailu vysvětlila. A hlavní hrdina jí to bez pochyb věřil do posledního slova. To měl všecko zjistit postupně sám a ne, aby mu to někdo takhle všechno povyprávěl. Připravili se tím o docela dobře rozjetej film. Konec je sice neobvyklej a nečekanej, jenže mi to vlastně bylo jedno kvůli tomu, co jsem právě napsal. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Začalo to slibně, ale časem se to začne utápět v překombinovaným ději, Baldwin je tu celkem sympatickej a jeho hrdinovi věříte tu snahu přijít všemu na kloub. Natočeno je to taky celkem kompetentně, ale s přibývající stopáží jsem se v tom nějak přestával orientovat a dalo se to pojmout lépe takže za mě to bude 45% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Televizní bournovka se sci-fi prvkem, která sice není tak úplně blbě vymyšlená, ale dobrý nápad potápí režie. Děj se místy zbytečně zamotává, tempo vyprávění je unylé a jakkoliv je Alec Baldwin dobrý herec, agenta-zabijáka mu prostě nežeru. Korunu tomu nasadil šestákový konec. 30% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taka videobeckova variacia Bourna v ktorej Baldwin usilovna patra, co je zac a popritom sa obcas pobije a sem tam niekoho zabije. Je to celkom kompetentne natocene az na nejake tie slabsie triky ale kedze som sa dost nudil a bez pretacania by som to nedopozeral, tak viac ako jednu hviezdicku dat nemôzem. Ale fandovia pomalych krimi budu asi hltat kazdu novu informaciu, ktoru o sebe Baldwin zisti. Nic pre mna. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení proběhlo v holandském Amsterdamu. (Terva)

Reklama

Reklama