Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý muž je proti své vůli nucený obchodovat s dívkami. Když se další z rutinních obchodů za záhadných okolností pokazí, musí se svými kumpány a unesenou ženou najít útočiště v opuštěném domě daleko od civilizace. Jak dny plynou, únosci si začínají uvědomovat, že s dívkou není něco v pořádku, tedy až na mladíka, který se do ní zamiluje a rozhodne se ji osvobodit. O tom, že to nebyl nejlepší nápad, se všichni přesvědčí, když se v ní probudí nadpřirozené prokletí, které na ni uvalila cikánská čarodějnice. Na mladíkovi teď stojí závažné rozhodnutí, zda si útěkem zachránit život, nebo se za cenu nejvyšší pokusit dívku zachránit. (Hernycztek)

(více)

Recenze (2)

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Další z řady amatérských hororů, které vycházejí den co den. Ve většině z nich, se dá najít alespoň něco pozitivního, co svým způsobem zaujme a dá se říct, že to není úplně k zahození. V takovýhle ,,low-budgetech se samozřejmě nedá hodnotit herectví, spíš hledím na um režie, kamery a snahy nacpat tam co nejvíce hororových prvků, ať už velké množství gore, či v tomhle případě duchařiny. Jenže tohle nemá nic z toho.. Jako nejděsivější věc na tomhle ,,hororu" považuju vzhled čarodějnice v úplně první scéně a to je zatraceně málo. Námět je v podstatě taky o ničem, vůbec mě to nedokázalo zaujmout a musel jsem použít posuvku, abych se tu hodinu a půl neunudil, což nesvědčí o ničem dobrém. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský film „Seizure“ hraje na to, že jedna žena je pro několik mužů větším nebezpečím než oni pro ni, protože oni netuší, s čím si zahrávají a do čeho se dostali. Tohle je silný prvek, který ale byl využit v podstatě jen k tomu, aby se natočilo pár celkem ucházejících scén s démonickou ženou, ale ani ty nejsou takovými, které vás vytrhnout, nemluvě o tom, že o masky tu nejde. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama