Reklama

Reklama

Mythica: Železná koruna

  • USA Mythica: The Iron Crown (více)

VOD (1)

Mladá mocná čarodějka získala poslední kousek prokletého magického artefaktu. Jenže ohlídat ho dokážou jenom bohové. Čarodějka se proto vydá na cestu v doprovodu nesourodé skupiny hrdinů, kteří ukradli obrněný parostroj. Brzy se všichni ocitají v nebezpečném sevření mezi neúprosnými žoldáky a trojicí zlovolných démonů. Čarodějka se musí naučit věřit v samu sebe. Jinak přijde o magický artefakt, její přátelé zahynou a zlý černokněžník zamoří svět legiemi mrtvých. (TV Prima)

(více)

Recenze (15)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Už jsem vzdal jakoukoliv myšlenku na výrazné zlepšení, neboť první 4 díly série se zdály být technicky na chlup stejné (čtěte: špatné). Ale tady? O dobré 4 řády lepší kamera, choreografie a i efekty. Líbily se mi scény, kdy třeba hrdinové pobíhali po pěkně nasvíceném lese. A pojetí děje ve stylu „road-movie“ taky vůbec neuškodilo. Dostaly prostor i zajímavě zpracované souboje jak na zemi, tak mířené z výšin. A pár zvratů, které byly následně bohužel opět zvráceny. Ale jinak? Z podprůměrného a levného fantasy se tímto dílem stalo průměrné, levné fantasy. Jsem dost rád, že jsem předešlé díly přežil a udělal si k postavám menší vztah, protože tady to stálo za to! Tak ještě jeden díl a budiž završeno. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ta zatvrzelost tvůrců se mi docela líbí, myslím v tom, jak nás zásobují pořád dalšími díly této levné fantasy série. A proč ne. Je to levné, je to špatné, ale snaží se to. A dokonce jim odpustíte i ty počítačové triky, které místy nejsou ani tak zlé. Skoro přemýšlím si dát někdy všechny filmy najednou. ()

Reklama

vw.cobra 

všechny recenze uživatele

Série Mythica vůbec není tak hloupá, jak vypadá - zpracování příběhu do pěti filmů je velmi slušné. Škoda nízkého rozpočtu, který se na filmech hodně odráží, jinak by výprava Mythicy mohla dosáhnout na kvality Pána prstenů, který se stal tak nějak měřítkem kvality fantasy filmů. Pro nadšence tohoto žánru je to ale i tak příjemná oddechovka. 80%. ()

JohnyRicPic 

všechny recenze uživatele

Zatím asi nejlepší díl, a to se mi moc líbily i ty předchozí. Fantasy řízlé roadmoviečkem ala Mad Max, ale sakra, proč ne?! Vizuální efekty zase o něco lepší, hudba doposud nejlepší, kamera taky o úroveň výš. Zápletka se pěkně začíná rozplétat. Humor, bože, z Dagena prostě nemůžu! Ten chlapec to zabíjí jako Gimli s Legolasem. Zkrátka nádhera a těším se na finále! 4* ()

Ondak 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl série je více akční a tedy na příběh nezbylo úplně moc času. Přijde mi, že efekty jsou o nějaký chlup lepší než v předchozích dílech. Pro fanoušky fantasy doporučuji. Nebýt horších efektů, věřím, že by film i série získávala mnohem lepší hodnocení, příběh je ucelený a dává smysl. Bohužel takto nízkorozpočtově není pro každého, ale já se ani chvíli nenudil. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama