Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Původně byl Ed Bikeman pro doktorku Lilu Colettiovou jen dalším z mnoha pacientů, klientů, kteří přijdou a zase odejdou. Pak ale mezi nimi vznikne zhoubný vztah, k němuž nemělo dojít. Bikemanovo charisma Lilu postupně zapletlo do neproniknutelné sítě, z níž není útěku. Rozdíl mezi doktorem a léčeným zmizel a Lila svému pacientovi odhalila tajemství, která měla zůstat navždy skryta. Tajemství, jež v něm probudila ukrývané zlo. Nyní jde doktorce opravdu o holý život. Bylo narušeno tabu a za to se platí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ač by se doktorka Lila Colettiová (Gina Gershon) měla zabývat psychickým stavem svých pacientů, sama na tom není právě nejlépe. Prochází totiž těžkým životním obdobím, rozvádí se a s manželem svádí lítý boj (u soudu) o opatrovnictví jejich dcer. Náhle je však její manžel nalezen brutálně zavražděný i se svou novou přítelkyní, a podezření padá právě na Lilu. Ta ale tuší, že za smrtí bývalého manžela stojí jeden z jejich pacientů, který se rozhodl ji chránit ... Obyčejný. Ať přemýšlím jak přemýšlím, jiné slovo, kterým by se dal tento film charakterizovat, mne nenapadá. Hned jak se podezřelý objeví na scéně, je naprosto jasné že je to právě on - a scénárista se ani trochu nepokusil příběh okořenit nějakým velkým zvratem. Na druhé straně toto není nikterak na škodu, protože aspoň divák nemusí moc namáhat své mozkové buňky, a může si jen užívat pohledu na krásnou Ginu Gershon :) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Škoda, že filmu chybělo napětí, pohled na Ginu Gershon všechno utáhnout nemůže, ale ještě to není tak zlé, abych si řekl, že autoři filmu jsou asi za hranicí šílenství. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Námětem (ač mohlo by se zdát, že po bůhví kolikáté vyvařené - přesto však) dobře vystavěné krimidrama, pomalý thriller na téma vyšinutého vztahu pacienta a jeho terapeutky... Standardní dávka standardního napětí a standardních hereckých výkonů. Škoda jen poněkud rutinní režie, která (ač ku prospěchu děje vyhýbá se nějakým laciným žánrovým klišé) zbytečně ubírá tomuhle povedenému scénáři na poutavosti... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jenom to bylo zvláštní sedět a poslouchat tu bandu násilníků a vrahů, jak jsi skvělá." Dr. Colettiová to s delikventy evidentně umí a taky velmi dobře vypadá, ale to je tak jediné pozitivum, které jsem našel. Jinak je velmi těžké brát vážně příběh, ve kterém jeden detektiv doktorku podezírá, druhý s ní spí, jeden delikvent jí nabízí pomoc a druhý si s ní vysnil vztah. A vrah to je kapitola sama pro sebe. Nenápadně pronikne doktorce do hlavy, domu i ordinace, krade, bije, vraždí, vytváří léčky, rozhazuje cizí DNA a navíc má dokonalou alibu: "Bratr byl doma." Několikrát jsem to chtěl vypnout, ale stačil letmý pohled na paní doktorku a hned mě napadlo, že to zase není tak špatné. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Chris Noth měl původně hrát roli, kterou nakonec zahrál Michael Biehn. (Pumiiix)

Reklama

Reklama