Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Příjemný úsměv a občasné vyprsknutí mě doprovázelo prakticky celým tímhle filmem. Francouzi umí natočit tyto ztřeštěné komedie, i komedie s vážnějším podtextem (jako tomu bylo například ve filmu Co jsme komu udělali, kde si tvůrci s bravurou dokázali poradit s citlivým tématem rasové nesnášenlivosti). Ze zmiňovaného filmu se zde v jedné z hlavní rolí objevuje kráska Elodie Fontan, která je bezesporu obsazovaná především díky svojí andělské tvářičce, ale navíc umí sehrát vypjaté emotivní chvilky, vážné chvíle a dokáže se s přehledem proměnit i v hysterickou fúrii. Kdo mě ovšem v téhle taškařici bavil nejvíc, byla "indická" """"zpěvačka"""""", nevkusně přematlaná, přeoperovaná a tupá jak sáňky a v závěru u titulků u jejího singlu jsem seriózně brečel smíchy - "nevadí mi chodit s pošťákem, ale Ronaldo by taky nebyl špatný".....................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

xLIGHTx 

všechny recenze uživatele

Každého pobaví niečo iné. Niekomu tento film určite nebude vyhovovať. To je normálne. Osobne, Alibi.com ma príjemne prekvapilo. Nedosahuje to síce úroveň Policajnej akadémie, Horúcich striel, ani Bláznivej strely, ale mne to dosť vyhovovalo. Je tu viac podarených scénok, skečov. Našťastie nejde o nejaký vulgárny humor (až na dáku výnimku). Ústredný pár je sympa, aj zbytok osadenstva. Francúzske komédie, resp. kvalitnejšie fr. komédie boli dosť dlho v útlme /až na výnimky/, tu sa to javí celkom zaujímavo-nádejne /tím tvorcov už má niečo za sebou a azda i pred sebou; ostáva len veriť.../. Veľmi príjemná komédia s romantikou, nie nudná, ani trápna, s relatívne vyššou frekvenciou výskytu humorných scénok. Slušný je aj výber songov ku scénkam, niekedy je tá súhra, skombinovanie veľmi kúzelné a efektívne. (Nevedno, do akej miery to kopírovalo holandské Alibi, ale snáď nešlo až o také plagiátorstvo ako pri niektorých diplomovkách. :)) ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Je milé vidět, že tradice žabožroutské bláznivé komedie ještě úplně nevychcípala na úkor manipulativních multikulti pomejí, které ti militantně liberální a falešně altruističtí pomatenci poslední dobou produkují jako na běženeckém pásu, aby podprahově sdělovali zbytkům soudné Evropy, jaké je to děsně kůl hýčkat si na domácí půdě bandu islámem vymatlaných semikriminálních parazitů a nekontrolovatelně nám kontaminovat Šengen středověkým nekulturním svinstvem. Nějaký ten Said Auíta tím sice okrajově proběhne, zřejmě aby to vedoucí sluníčkářští soudruzi z Liberté Ilegalité Debilité pro neplnění kvót hned nezamkli do Bastily, nicméně jinak se jedná o veskrze snesitelnou, docela originální a poměrně zábavnou klasickou ztřeštěnou kokotinku o tom, jak Slizský blondýn s velkou hubou tak dlouho zajišťoval fuj fuj odporným a amorálním cizoložníkům alibi, až se to žertovně semlelo tak, že mu ve všech těch pocákaných prostěradlech z hodinových hotelů vymáchali xicht. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Přísahám na matčinu smrt, že ho zabiju. Promiň mami." Hashtag: vcelku dobrá prdel po francouzsku. hodně dobrých vtípků (scéna s parožnatkou vede, ne jen z toho vzhledového důvodu, ale i pro vtipnost, opravdu mě pobavila). Že to pokazí klasický sladký konec, to už je taková nutná cena. "Někdo vyhraje v loterii, nám se narodil černoch." 3.5* ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako som sa len potešil pri čítaní popisu tohto filmu, že aká to bude super komédia s originálnym námetom. No napokon zostali moje očakávania dosť nenaplnené, pretože ten potenciál zostal kdesi na pol ceste. S týmto by sa dalo ešte dosť pohrať. Ale zas nebolo to až tak zlé, práveže ten dej, ktorý sa stále zamotával do klbka klamstiev bol vcelku zaujímavý, akurát tam bolo kopu zbytočných absurdností. Na druhú stranu, to malo aspoň celkom príjemnú komediálnu atmosféru a na niektorých scénkach sa dalo aj pousmiať (na niektorých dokonca aj zasmiať). Ale aj tak bolo to najlepšie na celom filme Elodie Fontan :) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Cynthiin (Nawell Madani) hudební videoklip, jehož útržky se objevují v průběhu filmu a který je přehrán v plné délce v závěru filmu před titulky, je parodií na virální hudební videoklip rumunské skupiny Sandu Ciorba k písni „Pe Cimpoi“. (kukkik)
  • Autoři scénáře se při psaní inspirovali skandálem, který se odehrál v červnu v roce 2015. Tehdy hackeři napadli webové stránky Ashley Madison, které mají neoficiální nálepku „pro nevěrné manžele“, ukradli z nich data a vypustili je do světa. Tím odhalili řadu nevěrníků, mezi nimiž nechyběli i vlivní lidé, majitelé velkých společností nebo známí politici. (asdfasdf)

Reklama

Reklama