Reklama

Reklama

Smrtonosná zbraň

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2019), 39 h 50 min (Minutáž: 42–46 min)

Tvůrci:

Matthew Miller

Hrají:

Damon Wayans, Clayne Crawford, Seann William Scott, Jordana Brewster, Charles Baker, Kevin Rahm, Chandler Kinney, Rudolf Martin, Keesha Sharp, Toni Trucks (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(55)

Obsahy(1)

Seriál založený na slávnej filmovej sérii Smrtonosná zbraň predstavuje klasické policajné duo. Martin Riggs (Clayne Crawford) a Roger Murtaugh (Damon Wayans) sú parťáci, ktorí bojujú proti zločinu v súčasnom Los Angeles. (TV Markíza)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (65)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Problémem tohoto seriálu je jeho název a určitá spojitost s kultovní filmovou sérií. Kromě jmen hlavních postav se to filmu dotkne snad jenom v prvním díle, jinak si to jde po svým. A to je vlastně dobře. Kdyby se to jmenovalo jinak, byl by to fakt dobrej a zábavnej seriál sám o sobě, tuhle podporu to asi nepotřebuje. Je to zábavný, ulítlý, občas divák musí přivřít oko, sám seriál se nebere moc vážně, celý je to točený s nadhledem, takže se divák může dobře pobavit a nemusí nad tím nějak moc přemýšlet. To byl určitě záměr a je to vidět. Nicméně je tam ještě jeden důležitej prvek, kterej vystupuje nad ten celek - přátelství a parťáctví dvou chlápků, kteří jsou si navzájem protikladem, ale přitom stojí při sobě, nejen když jde do tuhýho. Je to tam moc dobře vykreslený a chemie mezi C. Crawfordem a D. Wayansem funguje perfektně. Po první sérii jsem spokojenej, takže hurá na druhou. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Normálny krimi seriál by začal vyšetrovaním prípadov a akciou a tým postavil solidný základ. Len postupne by sme začali odhaľovať veci z minulosti hrdinov a vkladať do toho vzťahové, alebo čo ja volám telenovelové, prvky. Keďže však tvorcovia seriálu chceli vytrieskať čo najviac z obľúbenosti svojej predlohy, vrhli sa na všetko hneď od pilotu. Navyše Riggs zďaleka nie je taký fešák ako bol Mel Gibson a ani zďaleka nemá také vtipné dialógy, hoci Murtaugh je celkom dobrý aj v seriáli. Celé je to uplakaná, presilene emociálna a navyše trápne klišoidná nuda. ()

Reklama

dannyyy 

všechny recenze uživatele

1. série: Tak tohle se opravdu povedlo. Seriál jsem hodně dlouho odkládal, protože jsem tomu nevěřil. Nefandím seriálům předělaných z filmů. Když jsem ale po dlouhé době pustil z nudy první díl, druhý díl, třetí díl...a dál to už šlo samo. Nemohl jsem se od toho odlepit. Skvělý humor, výborná akce. Scenérie alá AAA hollywoodských filmů. Celkové herecké obsazení se povedlo, zejména ústřední dvojice se mně líbila mnohem více než Gibson/Glover. Poslední díl první série byl nářez! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Na seriál sa dá zvyknúť a baviť sa na ňom. Pretože funguje to hlavné - vzťahy medzi postavami. Zápletky sú správne jednoduché (nabehneme tam a všetkých postrieľame), výbuchov je tiež dosť, len škoda, že ide o moderne točený seriál - občas zbytočne splašený v štýle CSI. Práve oldschoolovejší prístup i hudba (kde je sakra saxofón?) mohli z tohto seriálu spraviť totálnu pohodovku. Takto len solídny nadpriemer... ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozpočet $-miliónov║ __1. + 2.séria.__ Mal som dosť veľké obavy ako by mohol fungovať takýto seriál podľa tak vyšperkovanej akčnej série, ktorú priam milujem. Vyhýbal som sa tomu, až som tomu dal šancu. Čuduj sa svete ono to v celku dobre šlape, odchytáva sa to čiastočne dejovo od originálu a vôbec to nenarúša konzistenciu. Ide si to v rámci kritérii v dobrom pútavom tempe. Ústredné postavy bavia svojimi krkolomnými vylomeninami a v celku slušne sypú nespútanú uletenosť na každom kroku tak ako má byť. /75%/ __3.séria.__ Postava Martina Riggsa proste chýba, už to nie je ono. Nemá to tie správne grády, na ktoré sme boli zvyknutý pri predošlích sériách. Aj keď nie je to až tak úplne zlé ako som pôvodne očakával pri účasti Seanna Williama Scotta, ktorého ksychtenie až tak moc nemusím už odjakživa, tu sa vcelku dá zniesť ale náplasť na danú absenciu to nie je. /55%/ ()

Galerie (679)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama