Reklama

Reklama

Wrecked

(seriál)
Trailer 2
USA, (2016–2018), 10 h 42 min (Minutáž: 21–22 min)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Poté, co havaruje letadlo a ztroskotá na neznámém ostrově, se musí více jak dvě desítky lidí seskupit a držet pohromadě. Funkce vedoucího skupiny se spontánně ujímá mladý silák Liam, který se jeví velmi ochotně, a všem ztroskotancům se díky němu na ostrově přežívá lépe. Netrvá to však dlouho. Na Liama totiž při hledání vysílače spadne zbytek kokpitu, a tak umírá. V tom vidí příležitost Owen a Danny, kteří se potkali pár minut před nehodou a už jsou z nich parťáci. Chtějí se stát vůdci skupiny. Nebude to vůbec lehké. Co všechno se ještě na ostrově stane? To neví vůbec nikdo. (SimpanzJi)

(více)

Recenze uživatele geklon k tomuto seriálu (2)

Wrecked (2016) 

Typický současný komediální americký seriál. S celkem zajímavým námětem, který skvěle pracuje s tématem "Trosečníci". Né vždy se však zadaří a tak skvělé parodické scény střídají ty klasické pro tento žánr...čti trapné. Občas mi přijde, že je dnes povinností, aby se minimálně v jednom díle, každé nekoretní jakoby cool komedie, prostě muselo blejt. Pro mě celkem nečekané překvápko, tak jako loni SuperStore a předloni Last Men on Earth. ()

Season 2 (2017) (S02) 

Ještě apsurdnější, žoviálnější, bez zábran......pořád dost vtipný a atraktivní. Clichanger na konci je samozřejmně možná WTF roku....Pokud si říkáte kdy se tam ta sympatická brunetka znova objeví...odpovědi se Vám zaručeně dostane. ()

Reklama

Reklama