Reklama

Reklama

Kamper

  • Polsko Kamper
Trailer

Obsahy(1)

Kamperovi je okolo třiceti, miluje svou pohlednou ženu, má velký byt, pěkné auto a práci snů. Jenže se ukáže, že žena je mu nevěrná, šéfovská židle videoherního vývojáře už ho také netěší a řešení nenadálé krize vášnivou odvetou není cestou správným směrem. Ve snaze pochopit, kde se stala chyba a jak ji napravit, si Kamper uvědomí, že mu nezbývá než dozrát a ztratit sám sebe nebo začít znovu a sám. Zábavný film o smutných poznáních, která na prahu opravdové dospělosti nutí revidovat životní volby (včetně těch partnerských), je debutem Łukasze Grzegorzeka. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Rajca 

všechny recenze uživatele

Nakoniec dávam **** za autentičnosť. Divák má pocit, že nesleduje film, ale že tento príbeh môže byť aj o ňom, alebo niekom, koho veľmi dobre pozná. Príjemný film o tom, že partnerské spolunažívanie vôbec nie je prechádzka ružovou záhradou a tak ako každý vzťah aj tento treba živiť a udržiavať, inak mu hrozí zánik.... Film je však podaný s ľakhosťou a vtipom bez zbytočného pátosu, proste tak, ako to v živote chodí,.. za čo pridávam jednu * navyše :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kamper byl dobrej zjev. Dokážu si totiž podobný případy okamžitě představit. Práce mu spadla pod nohy, kočička si ho našla náhodou, ale on stejně zabíjí čas ničením všeho, co mu osud nabídl a radši si zahraje parádní porci Counter Striku, kde je ještě průměrnej...spíš podprůměrnej. Polskej Matouš Ruml mě v tomhle hrozně sral a po dobu devadesáti minut to nedokázal zachránit. Těžko se kouká na film, u kterého si celou dobu myslíte, že hlavní role je lůzr a lůzrem vždycky zůstane. ()

Reklama

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Kamper miluje svou ženu a proto, když mu oznámí že svůj románek ukončila, tak jde a vyspi se s doučovatelkou španělského jazyka, s kterou se seznámil samozřejmě jen z učebních důvodu. Myslím, že si nemají co vyčítat ani jeden, jako kulisa je film v pohodě, docela fajn se na to dívá. Podruhé bych si to ale nepustila. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Uvěřitelné lidské drama ze života. Teda zdánlivě. Protože fakt není moc běžné, že mladému vývojáři videoher zahne jeho dívka s "polským Gordonem Ramseym" a on hned sbalí sexy učitelku španělštiny. V tomhle to je prostě mimo, ale jinak jakože dobrý. "Když jsem hrál kdysi Maria a šlápl jsem na želvu, mělo to své kouzlo. Teď hraju hry za milión dolarů a všechny mě nudí." - Jak trefné. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak se zase šel rok s rokem a já měl v Atlasu další rande s 3Kinem. Na zahajovák jsem si vybral film, který jsem schopen těsně po pracovním procesu ustát. Musím říct, že jsem čekal trošku víc odlehčonosti, ale to zejména v interiérových scénách nehrozilo. Tam vládly silné emotivní dialogy s dokonalým hereckým projevem. Ono popsat partnerovi do očí, že došlo k nevěře bez dojemné muziky, obletové kamery, jen se záběry na hlavní hrdinku a jejího partnera prostě udělá své. Mrzelo mě, že jsem mimo stěny bytu sledoval vlastně jen život jednoho z partnerů, to v otázce vztahové krize nemám moc rád. Navíc s ohledem na to co jsem viděl a jak jsem oba človíčky vnímal, ta rozhodně nesouhlasím s řešením, které nakonec zvolili, ale to nevadí rád s filmem polemizuji. Scény, kdy byl Kamper s Maniou jsou skvělý, intimní, emotivně velmi silný, ale v momentě kdy se příběh stáčí jen na Kampera začíná film ztrácet. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama