Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

V západním křídle se objevují nové tváře a silné řeči. Kirkman spouští volební kampaň ovlivněnou etickými dilematy a hrozbou terorismu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

B3n odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia sezóna sa zmenila na nechutnú neomarxistickú žumpu, ktorá stiahla celý seriál do kanála. A aj celkovo dej okolo prezidentskej kampane je dosť nudný, nečudujem sa, že skončili v polovici sezony, nedopozerané. Ale ak niekoho láka pozrieť si v politickom seriáli kopuláciu dvoch mužov, nech sa páči, každý má nejaké chute. Pre dej seriálu to nemá absolútne žiadny význam. Skôr ma zaujala taká náhoda, že rok dopredu (seriál je z 2019) niekto pripravil americkú verejnosť na epidémiu vírusu, ktorý neškodí rovnako všetkým ľuďom, ale "zameriava sa" viac na farebných ľudí. Dnes je 2020 a máme vírus, ktorý viacej škodí starým ľudom. Takisto v seriáli odznelo pár viet o zdravotníctve, ktoré sú takmer doslova rovnaké ako sa dokolečka omieľajú v demokratických debatách v primárkach. Ako keby to malo rovnaký zdroj, ktorý vedel dopredu, čo sa bude diať. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufal jsem, že když se toho chytl Netflix, tak se kvalita zvedne...Jediné čeho si člověk všimne víc, že je tady víc sexu (respektive v prvních dvou sériích nebyl vůbec), ale kvalitativně to je na úrovni mizerné s2. Šance udělat tady další House of Cards trestuhodně nevyužitá. 3.5/10 ()

Reklama

bearmeedek odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhé sérii jsem věděl, že ta třetí bude ještě horší, ale jsem statečný. Celé se to točí okolo prezidentské kandidatury a předvolební kampaně, tudíž samo o sobě hnusné téma. Ovšem co tady dokázali! Tohle vůbec nemělo opustit Ameriku. Neustálé tlachání a řešení blbůstek v tom nejlepším světle a demokracii. Špionážně - krimi linka na pozadí už ani náhodou. Jen pokus o bioterorismus. A protože s jídlem roste chuť, tak to ti mazalové ještě vyšperkovali k dokonalosti tímto: Dva černoušci už si nedávají letmou pusinku, ale vášnivě se líbají a navíc si vzájemně něco strkají do zadku. Nevšimnul jsem si co, byl to takový hodně tmavý propletenec. A dále naběhne na scénu nová postava - švagr prezidenta, vlastně transka švagrová. První dvě třetiny série jsem jel posunem, zbytek už jsem nějak přetrpěl. A fuj, hanba vám, takhle zprasit dojem z první řady!!! ()

darius1706 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WTF. Po druhé sérii, kde to šlo do kopru, jsem doufal, že se poučí a bude to dobrý. Jenže nebylo. Je smutné, že funkci Jacka Bauera tu místo Kiefera táhne pořád ta 40ti kilová asiatka, u které je směšné už jen to, když se snaží tvářit drsně. Jinak nevypadá zle, ale sorry, tohle ne. Tato série je ztělesněním vlhkého snu někoho, kdo si v něm vysnil, jak by si představoval svého milovaného prezidenta. Že to v reálu není možné mu zapomněli říci. A tak se kromě toho tady ještě řeší celou dobu kampaň, kde honem loví témata z paty, aby je zase opouštěli. Je to série, kde v každém díle narazíte na nějaké téma - máme tu přistěhovalce, transgender, homosexuály (tady si přijdete na své, protože absolutně zbytečná scéna s tím, kde si to dva chlapi rozdávají, prostě nemohla chybět, abyste pak zjistili, že jeden z nich.... nic, to bych vás připravil o jedinou zápletku, která tu je), celosvětový virus (haha, rok na to fakt vypuknul, to je náhodička), rakovina, ženské hnutí a nad tím vším mudruje Kiefer Suherland ty svoje sladký kecy. Občas si sice udělá nějakou tu dohodičku, což mu neopomene ta italská slečna pokaždé omlátit o hubu, ale to je jen takové, aby se neřeklo. Jinak se tam neděje vůbec nic. Šlo to do kopru téměř stejně, jako poslední série Domu z karet, tady ovšem ne proto, že by vyrazili tahouna a neporadili si s tím, ale proto, že scénárista byl magor sám od sebe. Měl jsem co dělat, abych se vůbec dokázal donutit to dokoukat, takže za mě odpad, max. 5%. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama