Reklama

Reklama

Dobré místo

(seriál)
  • USA The Good Place
TV spot
USA, (2016–2020), 19 h 46 min (Minutáž: 21–54 min)

Tvůrci:

Michael Schur

Hrají:

Kristen Bell, Ted Danson, William Jackson Harper, D'Arcy Carden, Jameela Jamil, Manny Jacinto, Marc Evan Jackson, Tiya Sircar, Ruman Kazi, Amy Okuda (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(50)

Díky chybě se sebestředná Eleanor Shellstrop po smrti dostane na Dobré místo. Chce tu zůstat, takže se snaží stát se lepším člověkem. (Netflix)

Videa (1)

TV spot

Recenze (109)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobré místo není žádná velká juchanda, u které se budete non-stop válet smíchy, ale spíše klasická odreagovačka, u které se dá vcelku slušně vypnout. Samotný koncept a námět nabízí asi více, než z toho dokázali tvůrci vymáčknout, a postupem času se i ukazuje, že samotní tvůrci vlastně moc nápadů nemají, a začínají se točit dost v kruhu. Příběh je postaven okolo určitého základního stereotypu postav, které se v sitcomech objevují, takže ani v tomto ohledu nečekejte nic světoborného. Každopádně Dobré místo vás určitě nikterak neurazí, a ani si neřeknete, že jeho sledování je ztráta času. A Janet je kudla pecková a roztomilá ženská (stroj / entita) ()

krauset 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chidiho studie o tom, zda se po těsném uniknutí smrti staneme lepšími lidmi, je méně zajímavá než otázky, které třetí série nenápadně klade. Jaký je sociální rozměr etického chování, jak na sebe vzájemně působíme, jak velký je vliv prostředí a okolí na naše skutky? Jestliže se může sejít specifická skupinka – a stanou se z ní dobří lidé, znamená to, že má každý lotr spřízněnou duši na konání dobra? Peklo jsou prý ti druzí, tady jsou jiní lidé spíš cestou ke spáse. Recenze na TVZone zde. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

seriál do kterého jsem šel aniž bych měl tušení o čem že to vůbec je a dost možná o to víc sem si ho užil.Good place se vydává do míst kde zatím ještě žádný sitcom nebyl (nebo možná byl,ale pouze okrajově) a dělá to vskutku neodolatelnou cestou.Největší devizou jsou sympatické postavy (Ted Danson vynikající),podařený humor a fakt,že seriál dokáže nejednou překvapit nečekaným zvratem.A že tu těch zvratů není zrovna málo.Těším se na čtvrtou řadu...80% ()

Hedy 

všechny recenze uživatele

Jsem zrůda s kamenným srdcem. Z romantických filmů mám žaludeční vředy a z Disney pohádek hemoroidy větší než kokosové ořechy. Vyžívám se v nekorektním humoru jako je South Park nebo It's Always Sunny in Philadelphia. Čím zkaženější, zlejší a nemorálnější charaktery tím lépe. Fandil jsem Walteru Whitovi v zabití malého cigoše a největší radost mi dělají hektolitry krve v Ash vs Evil Dead a úmrtí nevinných lidí v Misfits. Tak co to se mnou kurva je, že jsem při sledování tohoto seriálu seriálu hýkal smíchy jako postřelený osel, křenil se až mě bolely tváře když Janet udělala cokoliv a proč mi začala na konci seroše téct moč z očí a ne penisu. Zkrátka záhady na které nikdy nenajdu odpověď. Seriál je absolutně úžasný a já sál každý díl rychleji a urputněji než lajnu kokainu ze zadku té nejdražší prostitutky. Na rozdíl od ostatních úžasných seriálů které nechávají teplo v mém rozkroku tento zahrál mé srdce a ten scvrklý orgán se trochu zvětšil. Stejně tak jako můj penis když jsem viděl Janet a Eleanor se líbat. Největší seriálové překvapení které jsem kdy zažil. Plný počet. Skvostné dílo. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, netušil jsem absolutně, co čem to je, ale dal jsem tomu šanci, protože po patnácti minutách nerozhodného scrollovaní Netflixem se někdy prostě naserete a kliknete na cokoli, co vám zrovna připadne pod kurzor. A co vám mám říkat, hned jsem se zamiloval a jen s největším sebezpřením to po pěti bingenutých dílech vypnul a šel spát. Že se k tomu ale vrátím, jak jen to půjde, je tutovka. Protože kdo z nás by nechtěl skončit na tom "Dobrém místě", když to Špatné zní tak trochu jako Peklo. ()

Galerie (756)

Zajímavosti (17)

  • O zákulisí tejto šou existuje podcast s názvom "The Good Place: The Podcast". Hostiteľom je Marc Evan Jackson, ktorý v šou hrá Shawna a robí rozhovory s členmi štábu. (chesterko)
  • Chidi si požičiava knihy v knižnici a v jednom momente ukáže životopis človeka "Tay Zonday: Čokoládová kniha". Tay Zonday je hudobník, ktorý v roku 2007 nahral pieseň "Chocolate Rain" a táto sa stala hitom na YouTube. (petiar)
  • Všetky krevety konzumované Eleanor sú falošné, pretože herečka Kristen Bell je vegetariánka. Kristen ich opísala ako „gumené nugetky“, maľované tak, aby vyzerali ako krevety. (chesterko)

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama