Reklama

Reklama

Fair Haven

Trailer

Obsahy(1)

Když rodiče Jamese zjistili, že je gay, poslali ho na křesťanskou terapii, která ho měla "vyléčit". Po delší době se vrací, matka před časem umřela, otec zůstal na celou farmu sám. James je konfrontován s tím, co kdysi opustil. I když si myslí, že má jasno, co v životě chce, velmi brzy zjistí, že to tak není. (petrsv)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Příjemný, nenáročný film na večer, kdy se nechcete trápit hororry či dramaty. A i kdyby takových filmů bylo tisíc, nikdy nepohrdnu, ač to nejsou žádné trháky, se na některý z nich podívat. Až na to pánbíčkaření, doporučil bych takovým lidem se podívat na pár dílů Vetřelců Dávnověku ... Dorůstají stále nové a nové děti, mladí dospělci, pro které toto téma hledání, lásky a jití si za tím, jací jsme, nebude a ani nemůže být otřepané. Tak jako i pro mne ne ... 6877 ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Film ukazuje šílenost a posledlost náboženstvím. Naštěstí ne nějak fyzicky drastickým způsobem, jako je tomu v jiných filmech, ale ono to psychické vymývání mozků není o mnoho příjemnější. Je smutné, že i dnes se vyskytují ve "vyspělé" civilizaci lidé, kteří zaslepeni vírou zničí jiným část jejich života. Oceňuji prostředí, výběr herců a kameru. ()

Reklama

Linzi 

všechny recenze uživatele

Do zajímavostí bych připsal a zdůraznil, že ve filmu na klavír hrál a skladby světových géniů (Chopin, Brahms) interpretoval, skutečně, sám hlavní herec Michael Grant, což je uvedeno i v titulcích! Mimojiné, proto, po již druhém zhlédnutí, zvyšuji své hodnocení na 5*! Hudba ve filmu je parádní a kapitolou ,,sama pro sebe"... Klobouček! ... ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Život je jeden z najťažších a správne si vybrať je ukrutne ťažké. Kresťania majú nelogické argumenty (Boh chce, aby ste mali deti.) Ale veď kňazi a mníšky ich tiež nemajú. Aj LGBT majú nelogické argumenty (Máme sa radi, tak odíďme z vidlákova do mesta, rodinná tradícia je nemoderná vec.) Idea, že byť homosexuálom na vidieku, je peklo, mi pripadá ako výhovorka, prečo zdrhnúť z bojiska. Vniesť pragmatický rozum do osobného života je práca pre Sizyfa. Film sa vyhýbal extrémom a celý čas, možno až príliš pokojne, plynul. Postava Suzi mohla byť oveľa rozpracovanejšia. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

No hej BIO je in....ale o tom som nechcela. Veľmi príjemný film, ktorý síce ničím neohúry, na druhej strane však ani rozhodne neurazí. Celé to vylepšuje hlavne veľmi príjemné herecké obsadenie. Príbeh, aj keď miestami nedotiahnutý je uveriteľný a dobre stvárnený. U mňa veľmi slušný priemer, ale prikloním sa k vyššiemu hodnoteniu, aby som ho nestiahla do modrých čísel. 70% ()

Zajímavosti (1)

  • Film bol natočený za 14 dní v meste Rochester. (dwdb)

Reklama

Reklama