Reklama

Reklama

Recenze (3)

filip289 

všechny recenze uživatele

Ďalšia generická teenage komédia o strate panictva s kopou fuckovania. Na rozdiel od iných filmov tu hrajú hlavné úlohy youtuberi s celkovým počtom viac než 20 miliónov subscriberov. Mihne sa tu aj Taryn "wrong hole" Southern a Chocolate rain. Za mňa to dopadlo prekvapivo v pohode. KSI je tu oveľa zábavnejší než na svojich často silených videách na youtube. Väčšina postáv na takýto typ filmu zahraná v pohode, akurát Caspar Lee.. jeho postava hanblivého debilka mi bola strašne otravná od začiatku do konca. ()

Baronne 

všechny recenze uživatele

Já se bavil, i přesto že je to šílená blbost.. Ale jelikož sleduju KSI už pár let, tak tenhle film byla podmínka. Mám ho rád, i když 90% věcí co dělá je jenom předvádění se a přehánění, je vidět, že když něco bere vážně, tak to umí dělat kvalitně. Caspara sleduju trochu kratší dobu (přibližně od chvíle vydání jeho videa s Asou Akirou :D), až když jsem pochopil, že ten otravnej nevinnej blbeček je jenom maska. Doporučit to normálnímu Nonyoutube divákovi? Asi ne, ale každej aktivní youtube odběratel by to měl vidět! ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Filmový odvaz. Navzdory provokativnímu názvu se jedná o celkem umravněnou srandu, která plení nejednu teen sex komedii. Duncan a Jack jsou dva středoškolští studenti z Evropy, kteří jsou v USA na studijním výměnném pobytu. Jejich pobyt se povážlivě krátí a ještě si nic neužili. Žádnou párty, odvaz a ani sex. Když se proslechne, že středoškolský arogantní kápo pořádá v předvečer jejich odjezdu "mejdlo" jako blázen, tak s tím dva kámoši musí něco udělat. Na párty se dostanou, jen když přivedou s sebou dvě sexy holky, co nesmějí být z jejich střední. Jenže jak to udělat, když jsou panici a sexy holky se kolem nich právě nemotají. V příštích 24 hodinách si dají inzerát na sex seznamku, jsou uneseni, sexuálně frustrováni i poníženi a ještě musí čelit posměškům okolí. U filmu vám nebudou vidět mandle, nejedno uchechtnutí si ale dvojice "tytrubkových" herců, jimiž je černý maník KSI, vlastním jménem Olajide Olatundi, a ňouma Caspar Lee, určitě vyžádají, neb jejich eskapády mají švih a trefný dopad. Film si bere inspiraci z nejednoho spřízněného "klenotu" v žánru, samozřejmě hodně se vše motá kolem sexu, nadrženosti a rajcovních buchet, nicméně film se důsledně brání nahotě i explicitnímu obsahu. Většina postav je zábavných, z nich nejvíce dominuje ošklivý Asiat, který dvojici unese, a jeho neutuchající hlášky. Celé to má spád, originalita se pere s přebranými nápady. Vizuálně kvalitní, režijně ne až tak řemeslně obratné, ale dalo se. Takže výsledkem je pekelně bláznivá komedie plná gagů a lepých holčin (Madison Iseman a Syd Wilder). A se svěže komediální dvojkou v hlavních rolích. 7/10 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Na YouTube kanálech hlavních postav lze nalézt scény z natáčení. (kellne)

Reklama

Reklama