Reklama

Reklama

ClownTown

Trailer 1

Obsahy(1)

Štvorica priateľov  nasadla do auta a vyrazila za kultúrou. Krátka pauza v bistre, rozhovor s jedným z miestnych obyvateľov, ktorý im poradil výhodnú skratku, a problémy začínajú. Jill totiž zistí, že si v spomínanom bistre zabudla telefón. Po prezvonení sa na chvíľu zdá, že sa na nich usmialo šťastie; jeden člen osadenstva bistra ho má pri sebe a povie im, že sa nemusia vrátiť rovnakou cestou, stačí, aby z nej zišli a namierili si to do blízkeho mestečka Clinton, kde im on mobil odovzdá. Dôverčivá štvorica spraví všetko podľa pokynov, dorazí na miesto a čaká. Vyzerá to tak, že v meste niet signál, a čo je oveľa zvláštnejšie, ani živej duše. Keď sa mestečko ponorí do tmy, skupinka sa po márnom čakaní rozhodne odísť. Má to však háčik: auto sa ani nepohne, niekto sa s nim trochu pohral. Keď sa konečne sa na scéne objavia nejakí ľudia, neznamená to žiadnu úľavu. Banda násilníkov oblečená v klaunovských háboch neprišla rozdávať smiech či pobaviť. Ako všetci rýchlo zistia, ide im len o jedno jediné: o ich životy... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (42)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrný hixploitation, kde se burani oblékají do masek klaunů (kteří jsou momentálně v kurzu) a vraždí náhodné návštěvníky města, co vypadá na první pohled jako místo duchů. Tedy titulek - podle skutečných událostí - mě dokáže vždy spolehlivě rozesmát. Tomu snad nevěří ani naivní Američan... Jinak banda tupých hovad vyjede na koncert (jak originální) a cestou si nechá poradit od místních v bistru (jak nečekané). A pak už se jen půl filmu plíží a půl utíkají. Nechybí ultrablbá uječená blondýna, idiot, co si svítí mobilem, aby je rychleji našli, a blb, co sedne klaunům na lep. Na druhou stranu - pěkné titulky i úvodní scéna, velmi slušná hudba a konečně taky moment, kdy napadený pochopí, že nelze klauna odbýt jedním štulcem, nýbrž je nutné mu rozmašírovat hlavu železem. Zavírám oči nad hloupostmi jako - mám sice několikrát prostřelené břicho, ale jsem klaun, tak běhám vesele dál - a, ač se nejedná o žádné veledílo, jsem vcelku spokojen - na jedno podívání. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jako malé dítě jsem klauny zbožňoval. Tedy až do chvíle, kdy jsem poprvé viděl film To a Pennywise, který byl ztělesněním samotného zla. Od té chvíle se klauni /šašci stali vděčným tématem pro spoustu filmařů a nemuselo jít vždy jen o démony, ale i nejrůznější psychopaty v kostýmech, kteří nám ozdobili nejeden slasher. Jenže právě v tomto případě mi to přijde už trochu vyčpělé a zvláště když se tohoto tématu chytne člověk, který má minimum režisérských zkušeností, ještě si k tomu pozve polovinu rodiny a vykrade několik scén ze známějších filmů. Tom Nagel měl jediné štěstí, že ač originalitou tedy zrovna jeho kousek nehýří, podařilo se mu sehnat partičku opravdových pošuků, kteří v maskách klaunů vypadali ještě děsivěji než v reálném životě. Takový David Greathouse (vůdce klaunů) vypadal opravdu skvostně šíleně a věřím, že nejedné slabší povaze se z něj naježí chlupy na těle. Je tu však jeden problém a to ten, že kromě vůdce a klauna s páčidlem, který si připsal nejvíc mrtvých, tu byl zbytek bandy vyloženě zbytečný. O nějaké logice se asi taky nemá smysl moc bavit, protože jako totální retardi se tu chovali snad úplně všichni. Nemůžu však říci, že bych se u sledování ClownTown vyloženě nudil. To zas ne! Našlo by se tu několik zajímavých momentů a dokonce jsem tu a tam zaregistroval i celkem slušnou atmosféru. Zvláště pak v prostřední části filmu. Bohužel je tu i celá řada negativních prvků, které mi kazili celkový prožitek z filmu a samotný závěr filmu byl doslova otřesný. I kvůli tomu nakonec nedám ani průměrné ohodnocení…40% ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Odpudivá a amatérská fušeřina. Nic nového, děj nudný, rozpočet naprosto mizivý. Herci naprosto tragičtí, jen ploché loutky které odříkávají text z papíru. Na těhlech filmech je opravdu jasně vidět, že herectví prostě není pro každého a je jedno, jestli to je stupidní seriál u nás, nebo laciná vykosovačka z USA. Nejlepší na filmu je herečka Kaitlyn Sapp, která má na začátku směšné cameo první oběti, přitom je z celého hereckého osazenstva nejlepší, rozuměj teda jako nejhezčí, rozuměj teda jako luxusní kozy a těžce píchatelná, ale hraje tam pět minut na úkor hlavní hrdinky, která je hezká a v hraní zdatná jako pokročilá kapavka. Ke konci mi utkvěla slušná scéna u stromu, kdy ten vychrtlej klaun epesně popraví druhou uřvanou pindu. Jinak tragédie. 20%. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Když se dívám na tvorbu Toma Nagela, jakože jsem (naštěstí) nic z toho neviděl, tak asi může být s Clowntownem spokojený. Jedná se o jednoduchou noční naháněčku, která ničím moc nepřekvapí, snad jen svou nenápadistostí ve vztahu k potenciálu, ale v kopci shitu letošního roku je to aspoň kousek, u kterého si nezkurvíte večer. Slabá trojka. 50% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nic proti ničemu. Opuštěné městečko, kterému vládnou krvelační klauni a proti nim parta relativně mladých a ne úplně nesympatických lidí. Na můj vkus se tu sice trochu moc ječelo, ale jinak to byla celkem fajn naháněčka s povedenými šašky a solidní dávkou krve. Jako herec se Nagel potácí od bídy k nouzi, ale jako režisér překvapivě docela uspěl. Tak jen tak dál. 60% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama