Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicet dní před Velikonocemi - na popelečnou středu - značí kněz čela věřících popelcem, křížkem z popela, na znamení pokání a lítosti za hříšný a pomíjivý život. Právě v ty dny se odehrává na Manhattanu příběh nezkušeného mladíka Seana Sullivana, který se neuváženě zaplete s italskou mafií. Jeho starší bratr Francis se ho snaží ze všech sil z nebezpečné situace dostat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Skip 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu převažuje nuda. Člověku je hned jasné, o co asi přibližně půjde, a ono to přesně tak je. Některé momenty jsou dobré, ale je jich po hříchu málo. A tak se nakonec zdá těch 98 minut příšerně dlouhých. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Film, při kterém Vám dlouho dochází o čem je. Nakonec jsem přišel na to, že je úplně o ničem. Navíc špatně sestříhaný, špatně řežírovaný a otřesně - rádoby komorně - natočený. Burns byl měl zůstat jen u hraní. ()

xander 

všechny recenze uživatele

Triler ktorý po skvelo natočenej úvodnej prestrelke zvolní tempo a presunie sa skôr do žánru drámy, mohol mať naviac, no Edward Burns natočil len priemerný a niekedy aj nudný snímok. Najväčším kladom je práve kamera, hudba, Rosario Dawsonová a zaujímavé aj kedˇ nevýrazné postavy Edwarda Burnsa a Elijaha Wooda. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 151krát což je 1,52krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama