Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá tragedie. Celé je to jen o tom jak navázat na předchozí řadu a pokračovat v konverzačním cvičení. Začátek je fenomenální (nejen dějem ale i zpracováním), ale od chvíle kdy je Frank zpět v NY je to nekoukatelné. Prakticky jakmile se děj věnuje novým událostem, je vše v pořádku. Jakmile se vrtá v tom co se dělo minule, je to tragedie. Děsné konverzační psychodrámo, kde hrozně potřebujeme vědět proč... a nač... plus tunu keců o nesmrtelnosti chrousta. Doufejme, že sérii opravdu ukončí. Tohle nikam nevede. ()

Ant 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z mého nejoblíbenějšího seriálu roku 2017 se stalo po druhé řadě jedno velké zklamání. Příběhové linky nemají hlavu ani patu. Ze sociopata Billyho je chudák s amnézií, kterého vám je většinou líto. Druhý zloduch je fanatik s jedním výrazem v obličeji, které ho jsem ze zoufalství nad jeho nudností musela přetáčet. Přátelství Amy a Franka dává téhle řadě aspoň trochu emocionálního uzemnění, ale to je tak všechno. Celá tahle příběhová linka působí, jako by ji scénáristi vylosovali z klobouku. Zatraceně tu chybí Micro, který se Frankovi nebál říct, když se choval jako idiot. To samé platí o Karen, která dostane prostor v jediném dílu, ale stejně je vám jasné, že je tam jen do počtu. Možná by vztahové linky fungovaly, kdyby Frank prošel psychologickým vývojem, ale on je to opět Frank někde z poloviny první řady. Flegmatický, resignovaný, deprimovaný svou minulostí. Vzhledem ke konci 1. řady tohle opravdu nedává smysl. Je to úplná regrese a to po všech stránkách. Nic nezachrání ani fenomenální Bernthal a Ben Barnes. Finále nijak neuspokojí a Frankův konec naštve. Stala se z něj chodicí komiksová karikatura. To, proti čemu seriál celou první řadu bojoval. Frank i Bernthal si zasloužili víc. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběhově slabší, ale mnohem akčnější. Frank jako by si nechtěl vystřílet všechny náboje, vrací se zpět k první sérii a znovu se rýpe ve starých motivech, místo toho aby rozvíjel nové. To je velká škoda. Billy Russo jako by brzdil poměrně zajímavě rozjetou linku s fanatickými věřícími. Bernthal nese znovu celou sérii na svých bedrech a nebýt jeho asi by nemělo smysl se dal dívat. Jeho Punisher je přesným odrazem trestače z komiksu. Pravda jeho civilní poloha je malinko lidštější, téměř srovnatelná s tátou roku, ale je to pro dobro věci. Některé scény i zvraty jsou jako z Námořní vyšetřovací služby, ale protiváhou je kvalitní krvavá akce s důrazem na destrukci viz fantastický desátý díl. Na jedné straně mě mrzí že je konec, hlavně kvůli poslední scéně, ale Frank tak alespoň odchází se vší parádou. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě dokoukáno. Just WOW... Ten konec, to propletení, ty zápletky, ty dějové lajny, postavy, herectví, Frank... Holly sh*t... Netušil jsem, že mohou vzít něco, co se mi líbilo a ještě to upgradnout na něco tak epochálního. Jasné, chybky jsou, pár nelogických věcí též, ale celkově to působí prostě naprosto úžasně. Od začátku to do konce jen gradovalo a gradovalo, žádná z dějových linií nebyla nijak slabší, plno zvratů, překvapení, Netflixu se podařil jedinečný kousek. Jedinečný... More Punishing 95 % ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat Jona Bernthala do role jeho herecké kariéry se vskutku vydařil na výbornou, docela mě překvapilo, že po roce a něco jsme se dočkali již druhé řady, kterou ve výsledku zvládli tvůrci natočit pečlivě a nedošlo k žádnému urychlování na úkor kvality, aby druhá série vyšla co nejdříve. To oceňuji. Za Jigsawa jsem rád, Ben Barnes ztvárnil tuto postavu nesmírně přesvědčivě, ikdyž vím, že od komiksů se malinko liší. Postava kněze Johna perfektní, dostal i mnoho prostoru, což jsem zprvu sice moc nechápal, ale po pár dílech jsem pochopil, že jeho "hrdina" se může pochlubit velice zajímavým originem a jeho příběhová linka mě ve výsledku strhla asi nejvíce. Návrat dalších staronových postav potěšil. Samotný příběh taktéž nenabídl moc chvil, jež bych mohl pořádně zkritizovat. Akce opět punisherovsky brutální a krvavá, bitka na záchodech a v posilovně asi nejlépe choreograficky zpracovaná. Závěrečný díl mega vygradovaný, jsem ani nestíhal pořádně sledovat dění na obrazovce. Velmi by mě zklamalo, kdyby se Netflix rozhodl kromě DD zrušit i Punishera. Byla by to škoda, protože potenciál se doposud za žádných okolností ještě nevyčerpal. 2. série si odnáší 88 % ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Písnička, která hraje v 15. minutě, je „I Just Don't Know What To Do With Myself“ od The White Stripes. Ve 44. minutě pak hraje „The Woods“ od The White Buffalo. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „So Far From Your Weapon“ od The Dead Weather. (Duoscop)

Reklama

Reklama