Reklama

Reklama

V nemilosrdném světě politických stratégů je Elizabeth Sloaneová (Jessica Chastain) nejvyhledávanější a nejpůsobivější lobbistkou z celého Washingtonu. Elizabeth, která je proslulá jak svou mazaností, tak i skvělými výsledky, je vždy poháněna touhou zvítězit za každou cenu. Když se však postaví doposud nejsilnějšímu oponentovi své kariéry, zjistí, že vítězství může přijít příliš draho. (HBO Europe)

(více)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (289)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Fantastická Jessica Chastain - tak jako už několikrát před tím u jejích starších rolí, i zde mi byl dopřán velký požitek z jejího herectví. Nejenom díky ní mi to uteklo jako nic, ačkoli to má přes dvě hodiny - až mi bylo na konci skoro líto, že už toho víc nebude (závěrečné rozuzlení je zde navíc zcela skvostné, byť možná lehce předvídatelné). ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Až také sklamanie som nečakal. A to tam hrala moja obľúbená Jessica Chastain a to tu bola skoro najsympatickejšia zo všetkých jej snímkov. Veľmi slabá snímka, ktorá neponúka vlastne vôbec nič. Neviem čo by tejto snímke prospelo najviac a či existuje niečo, čo by túto snímku pozdvihlo až na príjemný priemer. Herci sa veľmi nepredviedli a o nejakých hereckých výkonoch sa nedá ani polemizovať. Koniec koncov, nehrá tam nik známy. Na hudbu si už absolútne neviem spomenúť a to tempo bolo neskutočne vlečúce. Aj dialógy boli absolútne nezáživné a celkovo scenár a príbeh boli jedno veľké sklamanie. Však ono už téma je o niečom. Neviem či to pripisovať aj tomu, že som od toho veľa očakával, ale ja som sa len a len nudil. Nenapadá ma jediná skupina divákov, ktorá by túto snímku ocenila. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď nejaký náš producent pozeral Miss Sloane a uvažoval o tom, či ho hodiť do multiplexov, tak sa pristihol pri tom, že je tak blbý, že vôbec nechápe dej a tak nebude otravovať ani širšiu verejnosť. No prvá hodina môže mnohých odradiť, ale keď sa začnú vyťahovať karty na stôl a keď v závere sú vytiahnuté tie najväčšie esá, tak mnohí pôjdu do kolien. Škoda, že nie v kine...Je tu pekelne prepracovaný politický thriller a zároveň tak aj trochu rozprávka, ale to myslím v tom najlepšom zmysle slova. Jessica je tu brutálne bitchy, čo je umocnené ešte tou jej prehadzovacou červenou ofinou. Po tomto a chytaní Usamu sa dostáva do mojej top trojky súčasných "in" herečiek. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je teda pravda, že Miss Sloane po odborné stránce není úplně nejjednodušší film a dokonce se kolikrát i stane, že divák neví, co se ve filmu zrovna děje. Jessica Chastain se totiž do své role vpravila tak dokonale, že svojí eurovizi o americkém dolaru uplatňuje naprosto dokonale a jako lobbista funguje na dvě plno obrátky. Výsledek je takový, že na ní koukáte s otevřenou držkou, půlce nerozumíte a u druhé půlky si říkáte, jak moc je hustá, že to všechno z psychologického hlediska dává, jak kdyby se nechumelilo. Přitom je také jenom člověk. Na závěr, co předvede, tak to je pro silné povahy. Nejenom, že předvede skvostný monolog na "teď", ale ona zároveň ukáže, jak obrovská herečka je a jak moc se do své role vpravila. Tak moc, že takový filmový zážitek jsem hodně dlouho neviděl. Je super, mám jí rád a tady ukázala, jak moc velkou herečkou ona je. Miss Sloane není jednoduchý film, ale když se do něj zažerete, dostanete úžasné zakončení ze světa snových zážitků. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Politika, lobbing, soudní prostředí. Super náměty a hlavně herecký koncert Jessicy Chastain, to se jen tak nevidí co ta holka předváděla. Při čtení titulků diváku může děj malinko unikat, ale finále je všem jasné a vám zůstanou ústa dokořán. Hned po prvním shlédnutí pálím plný počet hvězd. Příště raději s dabingem. 90% (with J.) ()

Galerie (63)

Zajímavosti (7)

  • Adresa, kterou Sloane (Jessica Chastain) ke konci filmu nadiktuje novinářům (193.184.216.449), není platná IP(v4) adresa – ta sestává pouze z čísel od nuly do dvě stě padesáti pěti. (kriplozoik)
  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v USA, celé natáčanie prebiehalo v kanadskej provincii Ontario, predovšetkým v hlavnom meste Toronto. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama