Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmky sa snaží opraviť si na ceste svoj Ford Mustang, ale nedarí sa mu, zastaví mu krásne dáma Missy, zvezie ho a pozve k sebe do domu v malom mestečku v Mississippi, Lost Junction, v ktorom žije asi 650 obyvateľov. Jeho auto zatiaľ opravuje miestny mechanik Shorty. Missy požiada Jimmyho, aby jej pomohol odniesť jej úspory do banky a neskôr odcestujú spolu do New Orleans, aby sa stretli s jej priateľom Porterom. Cestou povie Missy Jimmymu, že telo jej manžela je v kufri, ale Jimmy je zaľúbený do Missy a zostane s ňou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Prubner 

všechny recenze uživatele

Na začátku - když se objevila ta mrtvola v kufru - to ještě vypadalo na dobrou černou komedii. Jenže autoři se rozhodli jít cestou jakési romantické komedie, a tak se nakonec ukázalo, že mrtvého vlastně nikdo nezabil a že šlo o nešťastnou náhodu. A tak se z filmu nakonec stalo něco úplně jiného (a horšího), než původně sliboval. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Kam se až člověk dokáže dostat při obyčejném stopu. Hudba - Normand Corbeil. Kamera - Thomas Burstyn. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film pre mňa ukazuje, ako veľký herecký talent môže zachrániť inak brnkajúcu zápletku a príbeh. Nie že by samotný príbeh bol zlý. Nebolo to nič ohromujúce. 5/10 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama