Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla (Jiří Langmajer). Ovšem jen do té doby, než ji na prahu čtyřicítky milým a korektním způsobem požádá o rozvod. Když nový život, tak od základů! Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce. Rázovitý a hyperaktivní starosta (Miroslav Táborský) nastěhuje Elišku do jednoho domu s nerudným Božíčkem (Ondřej Vetchý), který díky svým vlastním neblahým zkušenostem s „ženskejma definitivně skončil". Jeho jízlivost a hulvátství může trumfnout snad jen jeho povolání – Božíček pracuje ve vesnici jako hrobník. Eliška má ovšem na chlapy také momentálně spadeno, takže si rozhodně nenechá nic líbit... (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (605)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu budu říkat partnerák ! Je to přesně ten typ filmu, který těžce pracující, nevolící národ potřebuje, aby si odvfrknul, zasmál se a získal příjemný pocit z lehkosti bytí na této roztomilé planetě. Partnerák proto, že je v něm humor, který dokáže rozesmát jak holky, tak kluky. Některé dialogy jsou založeny třeba jen na dvou slovech (první dialogovka mezi Eliškou a Božíškem ), ale jsou to neskutečně trefný a vtipný dvousloví a pokud nemá scéna vtip, tak má pohodu a příjemnou atmosféru, do který s přehledem zapadne i romantická linka, které je tak akorát, aby nebyla podbízivá, kýčová, ale na druhou stranu, aby tam ta láska byla k zastižení. V záplavě dramat a thrillerů, který míří ve stále větším množství do kin je tohle jedinej film široko daleko, který udělá příjemně. Hodně vydařenej je i casting. Petra je i po porodu stále krásná ženská, která se do role Elišky hodí, no a sparťanská hvězda z činoherňáku rozdává sympatie v každým záběru. I vedlejšky jse povedlý, za všechny bych zmínil Mirka Táborskýho, který když na plátně rozbalí ten svůj velko úsměv , tak už jenom tímhle tím jediným činem ti tvaruje rty do písmenka u a to samý dělá celý film, vytvaruje ti rty do písmkenka u a tobě je milý spoluobčane a spoluobčanko díky filmu alespoň na chvíli zase fajn na světě . ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Koncept, který Hollywood seká jak Baťa cvičky, mi v našem podání sednul jak p*del na hrnec. Upřímně řečeno příliš nechápu ty narážky mnohých komentujících na to, jak moc je tady česká vesnice nereálná a kdesi cosi. Viděli jste někdy reálnou romantickou komedii? Pokud ano, tak sem s ní. Pro mě je Bezva ženská na krku příjemným pokoukáním v milém prostředí, s vtipem a fajn herci, ačkoliv si nemůžu pomoct, ale Vetchý mi tu v některých chvílích moc neseděl. Je sice pravda, že tu není nic, pro co by si člověk film zapamatoval, ale to vem čert. Hoffmanovi se jeho režijní debut povedl. 80% ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Neviem kedy som si naposledy takto českú komédiu úprimne užil. Nemyslím niečo ako bolo Celebrity S.r.o. alebo Život Je Život, kde film vedel o svojej hlúposti a rozhodol sa s tým pracovať. Myslím film, ktorý bol podľa mňa úprimne dobrý. Máme tu dobré a sympatické a vtipné postavy, situačný humor, ktorý funguje a veľmi dobré momentky, ktoré stoja za to vidieť. "Bezva Ženská Na Krku" podľa mňa funguje. Dokonca si myslím aj to, že Petra Hřebíčková a Ondřej Vetchý si rozumejú ako hereckí kolegovia a majú medzi sebou dobrú chémiu. Nemyslím si, že ide o vynikajúci film, ktorý by bol v niečom inovatívny, ale funguje ako príjemná ľahká komédia na príjemný deň. Čeknite si to a spravte si vlastný názor. Hodnotenie: B ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení ve formě komedie s plně sympatickým hereckým osazením. Vtipy byly krátké, inteligentní, hlavní hrdinka zábavná, příběhově jednodušší, ale s milými zvraty a postupně se rozvíjející. Taková krátká hezká vesnická komedie. Nejsem moc na české filmy poslední dobou, tento mile překvapil. 70 % ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Mně s těma lidičkama bylo prima. Teplo na mě sálalo ze všech stran a to mám ráda i když tam probleskovaly smutky některých dušiček. No a kluci ví jak sehnat kytku pro tu svojí letní a nebo pak i stálou lásku. Léto jak má být s láskou neláskou. Já se jen nechala unášet tím příjemným, které na mě v tuhle chvíli sálalo, ono je to umění. A že to nešlo brát zcela vážně, to nám naznačila Petra na konci, hádejte jak ? Prima oddechovka, co víc si někdy přát a když přijde v pravou chvíli.........díky za tip. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (26)

  • „Je to film o lásce, která lidem může pomoci. Zejména těm, kteří už nemají nebo ztratili chuť, odvahu a sílu věřit, že by jim ještě někdy mohlo být hezky. Díky šťastnému setkání dokážou prožít nejhezčí kus svého života a to v situaci, kdy už tomu ani jeden z nich nevěřil. Láska není abstraktní pojem. Je strašně mocná,“ prozradil Ondřej Vetchý o filmu. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama