Reklama

Reklama

My Guardian Angel

Recenze (12)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nesnáším Turky. Věčná škoda, že je hned po první světový vítězný mocnosti nevysídlily zpátky za Kaspik, nebo aspoň za Bospor. Přitáhli do Evropy islám. Rozesrali Balkán takovým způsobem, že už ho nikdy nikdo nedá dohromady. Vyvraždili Armény na východě, vyhnali Řeky z Cařihradu, z pobřeží i z Anatolie, okupujou severní Kypr a utlačujou Kurdy (kteří jim přitom kdysi ochotně pomáhali vraždit Armény). Jako vši se rozlezli po Německu, odkud metastázujou do okolních států. Vydírají Evropu přemnoženými syrskými uprchlíky. A co je úplně nejhorší - režírujou příšerný sračkofilmy. Jako třeba tenhle. S nejspíš tou nejhorší holčičí herečkou, jakou jsem kdy viděl. On by ten film vlastně vůbec nebyl špatnej, kdyby v něm hráli lepší herci a kdyby režii nesvěřili nějakýmu mohamedánskýmu obřezanci... No jo, ale když on si ten film i sám napsal, sakra... To je fuk, prostě kdyby takovouhle blbou hovadinu natočil nějakej našinec, bez servítků ho vyodpadím. Ale takhle nemůžu, že jo, protože to by mi potom hned nějakej pravdoláskařskej havlista nebo podobnej mentál začal nadávat do rasistů a xenofobů. Takže proti svý vůli prostě musím dát týhle pomatený Mumtazově ptákovině aspoň dvě hvězdy za nechtěnou zábavnost a za to, jakej by ten film mohl potenciálně bejt, kdyby..., a to jenom proto, abych nevypadal jako xenofob, až takhle je totiž ta naše současnost zvrácená. Test závěrem: Kolik byste dokázali vyjmenovat významných osobností, kterými Turci obohatili svět? A Atatürk se nepočítá, ten hajzl totiž vyhnal ty Řeky a kromě Turků nikoho neobohatil. Přiznám se, že mě napadla jenom odrodilá turecká flundra Sibel Kekilli, u jejíž podřadných pornáčů se určitě ukojila velká spousta všelijakejch úchyláků, tak tomu teda fakt říkám kulturní obohacení. Zatracení Turci. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno pořádně nevím, co si myslet. Film má relativně dobrý nápad, který propojuje duchařinu s tak trochu psychologickým thrillerem a celkem fajn byla dětská představitelka. Na druhou stranu se nedá přehlédnout příšerný herecký výkon učitelského dua a to samé platí i pro naprostou absenci atmosféry. Samostatnou kapitolou jsou taťka s mamkou, kteří jsou tak strašně zlí, že jsou proti nim Freddy Krueger s Darth Vaderem úplná jehňátka. Místy působili nepatřičně směšně, ale přesto když si to teď sumíruju, jsou to hlavně oni, kvůli komu se film vyplatí vidět. 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten snímek má celkem dobré východisko, protože násilí na dětech je vždycky velmi náročné na sledování a má na diváka efekt, ale propojení s paranormálními prvky a hororem mi tu přijde skoro samoúčelné. Hlavně proto, že to nefunguje a v závěru už je to jen film o pomstě, která je provedena díky podivným okolnostem. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Napínavá směs thrilleru o domácím násilí a duchařského hororu. Temná atmosféra, perfektní scénář, ale bohužel taky naprosto tragické herecké výkony. Nejhorší byly scény s oběma učitelkami - ty opravdu nešly brát vážně. Slušných hororů teď ovšem vychází málo, proto s přivřeným okem o hvězdu víc. ()

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

"Slyšel jste to, Velebnosti?"... "A copak?" ... "Prý je dneska schůze. Mimořádně vyjímečná, nebo vyjímečně mimořádná, já už nevím. Ale je to v hospodě!".....Tak přesně takový dojem mám z tohoto filmového snímku, nebo snímkového filmu, i já sama! Také si nevzpomenu, jako "nesmrtelná" Cecilka, kdy Britové natočili naposled alespoň průměrný hororový snímek, thriller, či mysteriózní film. A také mám ten dojem, že jej scénárista a režisér v jedné osobě, tvořil po několikeré skleničce Brandy, kdesi v zapadlé hospodě... Nemá to hlavu, natož patu na které by to celé mohlo stát. Patrně proto, se snímek sám od sebe, již během první půlhodiny, začal naklánět nad Odpadkový koš, do něhož posléze vskutku upadl celý... Známka Nedostatečná, 0%, a tedy přímá cesta do Odpadu! ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

My Guardian Angel je celkom slušný priemer. Pojednáva predovšetkým o dosť silnej téme - týraní dieťaťa psychopatickými rodičmi. Nebudem tajiť, že mi niečo tak ohavné kvalitne brnkalo na emócie, vďaka čomu som si ako divák vytvorila hlboký vzťah s hlavnou postavou Hannou (Angel). Väčšina stopáže je postavená skôr na psychickom terore a spôsobovaní utrpenia dotyčnej Hanne, doplnené o hororový prvok duchariny (nie vždy úplne šťastne). Zároveň išiel My Guardian Angel ešte o mini level vyššie a do celého deja zapojil aj tématiku Voodoo a Vědmi (neviem ako sa to povie po slovensky). Zvažujem, či to už nebolo príliš... každopádne, v konečnom dôsledku to aj tak zaklaplo do deja. Finále bolo na moje pomery až veľmi rýchle - pri takej kvalitnej predpríprave by som očakávala drsnejšiu pomstu, čo už. Myslím, že nič svetoborné, ale ani zatratenia hodné, takže celkom spoko PS: tá dievčina kvalitne nasadila laťku, odohrala to skvele! ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Poněkud amatérsky natočený TV film, s nulovou atmosférou a telenovelovými dialogy. Jestliže nejnapínavější scéna v thrillero - hororu je ta, když Hanah jde stříhat rodičům vlasy, tak je něco špatně. Jediná hvězda tedy za tu " milující " maminku, protože takto vypadá čiré zlo! ()

Whitet 

všechny recenze uživatele

Snímek se snaží držet hororovou atmosféru a přitom stavět děj na psychologickém rozporu malé holčičky. Herecké výkony to ovšem místy dosti kazí, obzvlášť scény s učitelkou, jejíž postavě navíc chybí autentičnost. I přesto však tento film, podle mě, stojí za shlédnutí, už jen díky těm milým rodičům. 75%. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Tento snímok je absolútne chorý ako Mumtaz Yildirimlar (turecký všeumelec). Temná atmosféra a perfektný scenár? Tento snímok nemá žiadnu atmosféru, je to len primitívne vyrozprávaný príbeh s tragickými hercami. Videl som pár tureckých hororov a vo svojej psychopatickosti sú veľmi podobné tomuto výtvoru. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Angel (obyčejná holka) a Hannah (autistka) jsou sestry, které jejich rodiče šikanují. Poté co to Angel nevydrží tak se oběsí zůstane jen Hannah ta se společně s duchem své sestry připravuje na pomstu. Je to spíše thriller s nadpřirozenými prvky (mluví se tam s duchem), který je hodně kvalitní a zajímavý. Z daného žánru nadprůměr kazí to je výkony té učitelky, která by nepoznala šikanu ani kdyby ty děti před ní někdo mlátil i tak by nejspíše řekla, že je vše v pořádku. ()

Jimclark 

všechny recenze uživatele

Příběh obstojný, ale příšerně natahovaný a nijak zvlášť zábavný nebo vzrušující. Proč to má proboha 100 minut, z nichž se skoro půlku nic neděje, a tváří se to jako film? Vždyť by se z toho dal udělat v pohodě jeden čtyřicetiminutový díl Krajních mezí. A pak bych tomu možná dal o hvězdu víc. 30%. ()

Reklama

Reklama