Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jednom osamoceném letišti zjistí sedm znepokojených cestujících, že jejich let byl odložen kvůli vánici. I přes jejich prosby pilotka Cathy Garrett (Chase Masterson) nemůže odletět dokud bouře nepoleví. Nespokojení pasažéři ale brzy utichnou, když dorazí eskorta s vězněm Jackem Edwardsem (Bruce Campbell) obviněným z vraždy. Jejich transport havaroval na dálnici při cestě do vězení. Cathy se marně snaží uklidnit cestující, ale telefony nefungují a ve vysílačce jen praská. Zanedlouho se ukáže, že to je ten nejmenší problém. Daleko větší nebezpečí se totiž skrývá mezi nimi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější bylo bavení se nad neschopností režiséra vybudovat napětí (a pár experimentálních hokus pokusů bylo hodně divokejch, zajímalo by mě, co si šlehnul). To si odešlo dát kafe do maskérny a většina akčních a dramatickejch scén je většinou za výraznýho přispění neumětelskýho střihu a amatérský kamery naprosto fádní a strašně se vleče. Herecký výkony nejsou ani zábavně špatný. Sešla se tu sbírka tech neprůměrnějších topornejch béčkovejch herců, kteří nedokáží zaujmout vůbec, ale vůbec ničím. Kdybych měl bejt aspoň trošku objektivní, tak Invaze dostane odpad jak vyšitej. Nejhorší nejsou špatný filmy, ale nudnej neumětelskej průměr. ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Smutné zklamání. První část filmu jako by z oka vypadla směsi Časožroutů a Věci, triky jsou slabé i na TV film ( občas jsem měl pocit, že koukám na nový díl Červeného trpaslíka ), Bruce Campbell, což byl hlavní důvod, proč jsem si film sehnal to nezachrání a vlastně se docela divím, že jsem to dokoukal do konce. Od Cunninghama a hlavně herce Cambellova formátu se dalo očekávat víc. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ou Yeah! Tohle bylo dobrý. Nebudu tu teď po vzoru ostatních rozebírat v komentu co všechno to vykrádá, ale ta nablblá béčková zábavnost mi úplně stačila. Kdybych nevěděl, že to režíroval Cunnigham, tak věřím, že je to od Wynorskiho. Úplně mi to evokovalo jeho styl. Každopádně úvodní titulky super, hudba padnoucí, navíc tu máme ještě Ashe kterej sice zahrál i lepší role, ale určitě nezklame. Vadila mi jenom ta místy rozklepaná kamera při akcích z vetřelci. Jako by se snažili zamaskovat ty laciný efekty, ale jinak do pohody trash.75% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Zhliadnuté čisto len a len kvôli Bruce "Hail to the King Baby" Campbellovi. Ťažko to hodnotiť, keďže to bol TV počin s pár hercami na jednom place, ale napriek nízkemu hodnoteniu som vyslovene až tak moc netrpel a dokonca som to zhliadol celé bez rýchloposuvu. Samozrejme inšpirácia Thing-om je evidentná, ale vyčerpaná tak na 1%. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

... a tím problémem jsou hodně zlý a vzhledově "nesympatičtí" kolonizátoři z jiné planety. V Invazi spojili své síly dva veterání hororového žánru. Režisér pátků třináctého Cunningham se tu sešel se zombie bijcem Brucem Ash Campbellem. A vůbec to nedopadlo špatně. Mateřské studio Cunninghemovi evidentně moc nevěřilo, protože mu nechalo natočit jen nízkorozpočtový televizní film. Ale to nevadí. Tato komorní záležitost se docela povedla. Film jede podle tradičních šablon. Tak trochu ve stylu Carpenterovi The Thing. Ale stále má slušný spád a Bruce pořád umí. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama