Reklama

Reklama

Frequency

(seriál)
Trailer
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA / Kanada, (2016–2017), 9 h 6 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Peyton List, Riley Smith, Devin Kelley, Ada Breker, Mekhi Phifer, Daniel Bonjour, Lenny Jacobson, Anthony Ruivivar, Sean Owen Roberts, Jennifer Spence (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Frequency je seriál, který se inspiroval fimem se stejným názvem. Hlavní zápletkou seriálu je změna přítomnosti v roce 2016, kde žije Raimy Sullivan (Peyton List), skrz činy, které provede Frank Sullivan (Riley Smith) v roce 1996. Frank je policista, který se den před svou smrtí dozví její podrobnosti, a tak změní svůj život tím, že přežije. Změna bohužel přináší i jiné události, které se markantně projeví v roce 2016. (M.Fish)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film založený na pôvodnom originálnom snímku z roku 2000 chce byť spojením Osudového dotyku a Temného prípadu. Tá prvá, fantasy stránka podľa mňa nebola celkom vydarená. Zmeny v minulosti sa tu nepremietli do reality vždy perfektne, chýbal tu moment prekvapenia, šoku a niekedy aj prehľadnosti. Ostáva tak skôr tá druhá stránka vyšetrovania kriminálneho prípadu, ktorý so sebou nesie napätie podporené vynikajúcim hudobným motívom. V celkovom meradle potenciál nebol celkom využitý a druhú sériu pozerať určite nebudem, ak nejaká vôbec vyjde. ()

Scar 

všechny recenze uživatele

Atmosféra je slušná a postavy taktiež. Problémom sú niekedy trochu nelogické reakcie postáv, čo celé snaženie výrazne zráža na kolená. Za všetky uvediem príklad a verím, že to nebude spoil. Ak ide detektív niekoho zatknúť, on je pešo a páchateľ v aute, sú od seba asi 50m, predsa mu nebude mávať odznakom, pištoľou a kričať, že je policajt. Reakcia páchateľa je jasná a mne ostáva iba trpká pachuť na jazyku, pretože takto by sa v skutočnosti nesprával ani policajt začiatočník. ()

Reklama

higuain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina série (a rovněž asi i celého seriálu, vzhledem k tomu, že další série s největší pravděpodobností nebude) se příliš nepovedla. Úvodní díl bez ostychu vykrádá původní film a i když si to poté začíná jít svou vlastní cestou, několik dalších epizod má až na výjimky spíše průměrnou úroveň. Ve druhé polovině se ale začíná přiostřovat a seriál jakoby byl díl od dílu lepší a lepší. Vrcholem je čtyřdílná pasáž počínající devátou a končící dvanáctou epizodou. Během těchto čtyř dílů nabírá zápletka největší obrátky a v rámci nastavených pravidel i víceméně absentují logické lapsy. Samotné finále je pak po většinu stopáže taktéž velmi dobré, bohužel ho v posledních minutách sráží nepříliš povedený závěr, který je příliš uspěchaný a zanechává více otázek než odpovědí. To by nevadilo, kdyby měla následovat další série, k tomu ale nejspíš nedojde, takže celé finále vyznívá tak nějak do ztracena. 75%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Přibližně do poloviny mě to bavilo. Seriál si bral to dobré z filmu a přidal spoustu vlastní invence. Se začátkem druhého příběhu ale kvalita upadala. Postavy, kterým se dalo fandit, začaly působit protivně a nahánění samotného vraha bylo víc než únavné. Poslední čtyři díly jsem dojížděl už jen ze setrvačnosti s prstem na spoušti rychloposuvu. na pocitu z promarněné příležitosti nezměnila ani závěrečná dvacetiminutovka, která byla možná nejpovedenější sekvencí vůbec. Škoda. 40% ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Frequency je jeden z mých oblíbených filmů, takže jsem na jeho seriálové zpracování byl poměrně dost zvědavý. První trailer vypadal vcelku zajímavě, i když z letošní nabídky seriálů, kde se „cestuje časem“, nebyl nejlepší. Začnu tím pozitivním. Na první místo stavím to, že se cestuje časem a jak se jím cestuje. I proto se mi líbilo, že po záchraně táty se nakonec neshledají. Co se týče obsazení, tak to mi přišlo v pohodě. Takové to klasické CW, ale Peyton List na ně musí vědět něco opravdu hnusného, když ji pořád obsazují. Teď k tomu horšímu. Když pominu, že pilot je jen prodloužený trailer a nepřináší vůbec nic zajímavého navíc, tak mi vadí nejvíc ty klasické chyby. Jestli jsem občas ochotný přehlížet, že to nedává smysl, tak tady mi to vadí hodně. Překreslení minulosti je fajn a že si jí přítel nepamatuje, protože se vlastně nikdy nepotkali, je taky fajn, ale že má shodou okolností večeři s rodiči ve stejnou chvíli? Navíc první polovina série je opravdu vlažná a díky tomu se zajímavost vytratila. Vrátila se až v závěru, kdy tvůrci cítili, že jim dochází čas a přitlačili na pilu s Nightinghalem. Škoda, že to tak nešlo celou sérii. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (1)

  • Seriál má neodvysílaný epilog, který má skoro 4 minuty. (M.Fish)

Reklama

Reklama