Reklama

Reklama

V oblasti Colorado Springs havaruje armádní letoun. Byl sestřelen vesmírnou lodí, která míří přímo k Bílému domu. Rasa útočníků si říká Orioni. V následujících dvou hodinách se chystají zničit všechny vojenské základny.  Prezidentka USA dostane 120 hodin k evakuaci Země. Boby, syn prezidentky Raneyové má vzácnou pohybovou chorobu. Orioni chtějí demonstrovat svoji sílu a nadřazenost. Na důkaz toho dají potravu hladovějícím lidem a uzdraví Bobyho. Raneyová nechce povolit nástupy obyvatel na evakuační lodě dokud jí Orioni neřeknou, kam všechny odvezou. Lidé jim ale projevují důvěru, právě díky uzdravení Bobyho. Situaci komplikuje skupina domobrany, která nemá správné informace o evakuaci. Armáda vyvine látku CH5N, syntetický feromon, který je typický pro Oriony. Díky tomu průzkumníci zjistí, že Orioni míří vždy k mateřské lodi jako včely do úlu. Tam jim vezmou krev, která je pro Oriony zdrojem energie a potom vyletí zpět do vesmíru. Vysáté lidi z paluby vyhazují přímo do prázdna. Raneyová se svým týmem musí najít způsob, jak Oriony zničit... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (10)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jedna věc se musí nechat. Asylum má koule se z ničím nesrat. Natočí někdo zrovna v probíhajícím roce nějakou bombastickou filmovou trikovku? Asylum přijde z odpovědí!!! Tenhle Nezávislej film od nezávislýho brakovýho studia je ještě strašnější než Emmerichův originál, nicméně odpad tomu dát nemůžu už jenom za odvahu opět z něčím podobně drzým přijít a návdavkem za prču z kokotů co si omylem místo Emmerichárňácký megapecky stáhnou tenhle ultra levnej Super blábol! BUHAHA...10% ()

beso74 

všechny recenze uživatele

A je to tu. Asylum sa vrátilo do svojich starých, dobre vyšliapaných koľají. Keďže 23.6. je už pred dverami a Emmerichovi emzáci už netrpezlivo prešľapujú z nohy na nohu, aby sa po 20 rokoch opäť pozreli na istú modrú a nie príliš múdru planétu, je najvyšší čas ich predbehnúť. A tak stačí zlomok Emmerichovho rozpočtu, nejaká ta inšpirácia prvým dielom a trailerom, čo najviac zmätočný názov (Independents' Day VS. Independence Day) a lov na nepozorného diváka môže začať. Výsledok? Asi taký, ako keď si namiesto šampiňonov nazbierate košík muchotrávok zelených,ak nemáte poriadný žalúdok, je po vás. Komorné a nudné sci-fi, kde sa veľa kecá a málo koná, pričom sa tie reči dajú len ťažko počúvať, podsúva do divákovej priazni hlavnú hrdinku (s prekvapením prezidentka USA, ktorá ako jediná svetová líderka si dokáže so šmejdom z vesmíru poradiť), ktorá je tak nesympatická, že som sa niekoľko krát pristihol pri tom ako jej želám nie príliš pekné veci a triky, ktoré nedokážu poraziť ani tie z o 2 desaťročia staršieho inšpiračného zdroja. Jedno hubka zošitá horúcou ihlou, ktorej úlohou nie je nič iné ako parazitovať. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Měli jsme tu "Den nezávislosti" a v současné době i jeho pokračování, a tak tu máme i jeden "Den nezávislých", což jen podtrhává skutečnost, že i když Emmerich natáčí popcornovou zábavu, je to pořád mnohem lepší, velkolepější a hlavně zábavnější, ne podobné béčkové pokusy. Ani vtipné to moc není. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Chce-li někdo čumět na partu idiotů, co jen řvou po sobě hovna a na konci se objeví chobotnice, tak prosim. Můžete. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jako většina i já jsem se sekl, a místo Emmerichova nového filmu jsem zkouknul tuto lahůdku. Naštěstí je jasné od prvních vteřin, že Asylum je Asylum, a ani teď nehrozí jakákoliv mýlka (člověk by řekl, že už to v Asylu dělaj schválně, že jako odpověď na očekávaný trhák vydají nějakou sra*ku). Přece není možné, aby se při těch desítkách filmů, které z Asylea chrlej, aspoň jednou netrefili do něčeho aspoň trochu zábavného. Tento film to rozhodně není.. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Senátor Raney (Jon Edwin Wright) má ve filmu velmi výkonný mobilní telefon. Funguje zevnitř jaderně odolného bunkru 200 stop pod zemí, což v reálu není možné. (Lajty)

Reklama

Reklama