Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý Lung (Little Unicorn) se vydává do vesnice, jež se potýká s gangstery, kteří před lety zabili Lungovy rodiče. Lung plánuje svou pomstu a spřátelí se s ženou a jejím dítětem, kteří mají dobré kontakty s gangstery, a proto i mnoho nepřátel. Lung se musí brzy rozhodnout, ke které straně se přidat, aby se mohl konečně postavit svým úhlavním nepřátelům. (Epistemolog)

(více)

Recenze (4)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak aby bylo jasno, tady Bruce Lee opravdu nehraje a stejnětak ani Jackie Chan, hledal jsem je marně, jedině snad na konci v jednom extra záběru mimo film se zdálo, že tam je Bruce Lee, ale to je tak všechno a podle toho i vypadá velká část filmu, která v sobě má sice hafo soubojů, nicméně choreograficky, trikově, kamerově i celkově stylem natočení na natolik ubohý úrovni, až je to téměř trapný. Jediná záchrana je, že bitky se s blížícím koncem mohutně zlepšujou a v úplným závěru se na to dalo celkem i koukat a nevypadalo to nějak blbě a jelikož posledních 20 minut je jedna velká bitka, tak to bylo i zábavný. Ale nadhodnocení tohohle filmu je fakt extrémní ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Herec v hlavní roli Unicorn Chan a Bruce Lee byli dobrými kamarády od dětských let. Bruce Lee ve snímku Qi lin zhang (1973) skutečně nehraje, objeví se pouze v závěru v pětivteřinovém záběru z natáčení a to je vše. Jackieho Chana v komparzu lze identifikovat v jedné scéně jako jednoho z pětice výrostků, kteří sestupují ze svahu po schodech a dva z nich prohodí směrem k hlavnímu hrdinovi několik slov. ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Špatný film s přehnaným hodnocením se známým komparzem z filmů Bruce a bez výrazného prostoru v choreu. Vteřinový záběr v závěru s Brucem je z jeho návštěvy natáčení, kde pózuje na place bez trička s dětským akrobatem. Existují i fotky a Bruce se kvůli těmto tajně natočeným materiálům přidaným do filmu bez jeho svolení soudil. Mohl za to jeho dlouholetý přítel Unicorn Chan. To byl také důvod, proč s ním Bruce v budoucnu odmítl spolupracovat. Kupodivu si snímek vedl dobře i komerčně a v kinech vydělal skoro milión HK dolarů. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Akční režii měl na starost Little Unicorn, jenž ve snímku uvedl jako akčního choreografa i svého přítele Bruce Leeho, který navštívil natáčení. Z jeho návštěvy se zachovalo pár záběrů, které Little Unicorn tajně použil v závěru filmu. Tento čin zničil jejich dlouholeté přátelství a Bruce Lee ho řešil i soudně. (Epistemolog)

Reklama

Reklama