Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozmazlený Čchan So je vyhlášený lenoch. Sice ovládá kung-fu, ale moc se nenamáhá někde ho předvést. Jednoho dne se zamiluje do dívky, která prohlásí, že si ho nevezme, dokud se nestane mistrem kung-fu. Čchan neváhá a přihlásí se do turnaje. Uspět bude vzhledem ke zmanipulovaným rozhodčím problém. V tuto chvíli však Čchan netuší, že má před sebou mnohem složitější úkol. Porazit v souboji mocného bojovníka, který usiluje o císařský trůn. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

mortak 

všechny recenze uživatele

Stará pověst o boháčovi, který přes neštěstí ke štěstí, lásce a moudrosti přišel, je zpracována jako kung fu komedie. A světe div se - on ten stylový mišmaš docela jako film funguje. Hloupý Honza Chow se nám prezentuje po první polovinu filmu ve své one-man show, aby pak ve druhé části inscenoval starou pověst o Králi žebráků. Občas to v tom křížení crazy komedie s temnou pověstí pořádně zaskřípe, na druhou stranu se pořád na plátně něco děje. ()

triana 

všechny recenze uživatele

"V každej živnosti sa dá spraviť kariéra. Ak som ťa správne odhadol, staneš sa kráľom žobrákov." "Čože? Kráľom žobrákov? Kto to vlastne je?" "Je to žobrák." /// Krásny vzťah otca so synom. /// Vtipné hlášky. /// Na svoje si prídu aj milovníci netradičných kung fu štýlov. /// Český názov je dosť zavádzajúci. Žobrák nie je zlodej!!! ()

Reklama

Puol 

všechny recenze uživatele

Ďalšia patrične ujetá kungfu komédia so Stephenom Chowom, tentokrát by som to kung-fu i celkom zdôraznil, hlavne v prvej polovičke su súboje veľmi svižné. Za povšimnutie stojí i krásna Sharla Cheung, ktorá sa často objavuje v Chowových filmoch. Kto ma rád jeho humor určite bude po zhliadnutí filmu spokojný ako som bol i ja. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Stephen Chow je diabol a jeho namachrovaný, hláškujúci, lenivý kretén s účesom typu metla je super. V tandeme s jeho oteckom tvoria riadne šialenú dvojku. Typicky Chowovsky uletené gagy sú v polovici filmu nahradené dramatickou líniou, takže tempo sa zvolní a len sem tam preletí obrazom nejaký ten fór. Našťastie sa to úplne neposerie a funguje to stále aj keď na polovičný výkon. Na záver sa to potom opäť vcelku rozbehne. Rozhodne to nie je nijak výnimočný kúsok, ale už len kvôli originálnej, švihnutej bojovej technike spiaceho Lohana sa to oplatí pozrieť. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne prijemny prekvapeni a fakt desna uchylarna. Chow je naprosto dokonalej a roli nehoraznyho frajirka, povalece, ale taky kung-fu profika si vylozene uziva, jeho kung-fu spiciho Lohana je spolu s opilym kung-fu asi to nejuchylnejsi, co jsem v tomhle zanru videl. No a o pribehu se ani nema moc cenu zminovat, to je slatanina vseho moznyho, hlavne komedie, ale taky fantasy, sem tam nejakej ten vaznej moment, armada zebraku, boj s cisarskou armadou, proste ujetost. Ale dokaze to celou dobu skvele bavit a souboje jsou paradni. Lepsi 4*. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama