Reklama

Reklama

Frank Adler (Chris Evans) je svobodný muž, který všechny síly věnuje výchově své energické neteře Mary (Mckenna Grace), zázračného dítěte. Jejich společný šťastný život se ale ocitá v ohrožení ve chvíli, kdy se o matematickém nadání vnučky dozví Frankova arogantní matka (Lindsay Duncan), která už má s Mary jiné plány. (Bontonfilm)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (311)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Další pěknej, emocionálně vystavěnej příběh. Drama o zázračným dítěti, ze kterýho chtěj všichni dostat maximum ve svůj prospěch. Nebylo by to asi nic tak skvělýho, nebýt hlavních dvou hrdinů. Chris Evans v trochu odlišnější poloze než jak ho známe z Kapitána. A talentovaná dětská herečka, který uvěříte úplně všechno . ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Menší drama kde se kapitán Amerika stará o geniální malou holčičku. Tahanice u soudu drží pohromadě milé příhody z venkovského života a řešení nejsložitějších matematických rovnic. McKenna Grace hraje bezvadně a Evans ukazuje, že neumí jen házet štítem, ale zvládne i náročnější kousky. V závěru zamáčknete slzu. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7miliónovTržby USA $24,768,464Tržby Celosvetovo $36,424,447Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Civilnejšia dráma, ktorej chýba silnejší vnútorný element, ktorý by skutočne dostal do kolien, otriasol príbehom v plnom rozsahu. Rozohrané to je dobre, aj keď v dosť pomalom tempe, má to dobré úseky, aj súdny proces nie je zlý, herci fajn, až na toho strašiaka v podobe babičky tej malej talentovanej dievky. /60%/ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Osobne ma viac na scenári zaujali postavy strýka a babičky ako samotného dieťaťa. A ten scenár a Webb si toho sú vedomí a poskytujú obom postavám solídne pozadie pre rozohranie celkom krutej psychologickej hry. A nakoniec toho veľa povie aj niekto už dávno mŕtvy. Je Mary obetný baránok tejto hry dospelých? Má právo na vlastný názor? Nemá v niečom predsa len tá babka pravdu? Nie je pre Franka Mary iba nástrojom na vyrovnanie sa s minulosťou aj napriek tomu, že dieťa úprimne miluje? Odpovedí a autorského postoja sa nám nakoniec dostane a sú predvídateľné, ale celkovo zvraty v scenári mi prišli prekvapivé a čo je najdôležitejšie, majú svoju logiku. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Chris Evansů protentokrát odložil svuj teploušskej kostým se štítem a místo světa raději "zachraňuje" svou neteř. Gifted má jedno velké plus. Snaží se jít cestou bez trapného patosu, moralizujících keců a citového vydírání, což je obdivuhodné, vzhledem k tomu, že se jedná o film o malé, geniální a samozřejmě roztomilé holčičce. Emoce jsou na správných místech a zcela opodstatněné. Neotřelá dějová náplň s několika vtipnými momenty. Ačkoliv nevyhledávám tenhle druh rodinných filmů, nutno dodat, že Marc Webb se za tento počin určitě stydět nemusí. 75%. . Jenny Slate je luxusní micinda!!! ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Na natáčení měli herci a štáb sklenici za nadávky. Do sklenice přibylo 5 amerických dolarů za sprosté slovo a 10 amerických dolarů za slovo na F. Přispěla dokonce i malá Mckenna a Chris doteď nějaké peníze dluží. (Azuko)
  • Při jízdě v lodi hraje „The Wind“ od Cata Stevense a u náhradní rodiny hraje „Pretty Bird“ od Crooked Still. (Duoscop)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama