Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po dvou letech strávených s Patrickem a jeho partičkou blízkých přátel, kteří při hledání štěstí a stálých vztahů poznávají San Francisco, zakončí HBO jejich cestu celovečerním filmovým speciálem. Naturalismus a humor, to jsou klíčová slova pro pokračování seriálu Hledání, které i nadále zkoumá cestu ke štěstí a intimitě v době, kdy možnosti a práva gayů nemají obdoby. To vše na pozadí progresivní, sexuálně otevřené kultury San Francisca. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (26)

novoten 

všechny recenze uživatele

Třetí série by hrdinům ze San Francisca slušela ještě o něco lépe a scéna dialogu v kavárně by rozhodně byla nejlepší epizodou vůbec, ale přesto to Andrew Haigh dokázal. Spojil vymodlené finále s téměř nepřebernou lavinou pravdivých vět a loučí se tak s celým seriálem snad až osudově. Po půldruhé hodince rozhovorů ze života se snad každý, koho někdy vztahy jen trochu potrápily, musí zamyslet nad tím, kam směřuje nebo kam by směřovat chtěl. Nebo nad tím, že ti, kteří se chovají tak trochu jako svině, schovávají někde hluboko nenávratně zlomené srdce. Nebo nad tím, že i když to myslíme dobře, může nás ten druhý vnímat (a často naprosto oprávněně) jako zbabělce. Nebo zkrátka jenom nad tím, že i když se stokrát spálíme, tak sami zůstat nechceme. Děkuju ti, Patricku. Těch životních lekcí a facek mi jen málokterá postava osvětlila tolik, jako se to povedlo tobě. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

V tomhle televizním Ciscu srdíčka zrovna nepookřávají a sluníčko taky moc nesvítí, spíš tu řadí plno lokálních vztahovejch bouřek a je pořád tma, aby mohl naplno propuknout (ne)závaznej noční party život. Radost, slzy a tvrdé životní pravdy v pestré miriádě odlesků z neonů non-stop diskoték budou na HBO chybět, ale rozloučení to bylo sakra že výživný. Moc realističtějších romancí není, pro pohlazení na duši sem rozhodně nechoďte... ()

Reklama

Disk 

všechny recenze uživatele

Lépe to snad ani skončit nemohlo. Jsem úplně dojatý z téhle bouřlivé jízdy plné skutečného života a tvrdých poučení. A Patrick? To už není ten Patrick, jak jsme ho znali na začátku. Dostal tolik životních nakládaček, že si to štěstí skutečně zaslouží. Sedlo mi to fakt neskutečně - genialitou scénáře, vzájemnou chemií všech postav a ohromných hereckých výkonů. To vše v kombinaci s navýsost citlivou režií. Celý seriál včetně této celovečerní závěrečné epizody se může právem řadit k tomu nejlepšímu, co se kdy na americké televizní půdě urodilo. ()

Narya89 

všechny recenze uživatele

Závěr úžasného seriálu Looking z produkce HBO pro mě byl jednoznačným zklamáním. Patrick dokázal akorát utéct od problémů a neshod, které v každém vztahu dříve či později přijdou, a myslel si, jak si tím zázračné srovná život a dospěje. Guess what, sám sobě se utéct nedá a návrat do stejného prostředí to pouze potvrdil, neboť z Patricka opět udělal toho malého vystraseneho klučíka, co se boji rozhodování jako čert kříže a vlastně tak úplně neví, co a koho chce. Rádoby dospělý Patty tak nejdřív svede sotva zletileho hošíka, následně při hledání closure akorát probudí staré emoce v chudáku Kevinovi a v komickem závěru se během pěti minut rozhodne pro náhle single Richieho, o kterém ještě před chvílí říkal, že nemá zájem a že mezi nimi nic není. Chápu, že pocit viny je silný a také Patrickova chronická obava, aby nepromarnil žádnou šanci,ho přiměje, aby ji, resp. ho popadl za pačesy a už nepustil, nicméně z hlediska růstu charakteru tam vidím minimální posun a upřímně Richie je pro mě nejvíc nemastna neslaná postava, která se chová tak trochu neemočně až autisticky a o nějaké chemii nemůže být ani řeč, narozdil od charismatickeho Russella, který kvůli Patrickovi i uronil slzu a jediný ho dokázal tváří v tvář konfrontovat s jeho nedospelosti, což si P raději nechtěl připustit a tak opět utekl, tentokrát do bezpečné ale nikam neposouvajici náruče Richieho. Na tohle jsem fakt musela čekat celý rok? ()

Hadek10 

všechny recenze uživatele

Sice mi je dodnes líto, že místo dalších sérií přichází "pouze" film, ale nakonec je to skvělé zakončení celého Hledání. Povedený film se šťastným koncem pro všechny, co víc si přát?! Člověka to přiměje zamyslet se nad svým životem, vztahy a tím vším okolo a dodá mu to naději, že vše nakonec skončí tak, jak má a hlavně dobře! ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama