Reklama

Reklama

Bůh žehnej tomuto nádhernému světu - Série 1 (2016) (série)


Kono subarašii čóká ni šukufuku o! (S01E11)

(epizoda)
  • Japonsko Kono Subarashii Chōkā ni Shukufuku o! (více)
TV spot 2

Obsahy(1)

Speciální díl ke stejnojmennému anime, ve kterém se nám představí kromě starých známých ještě jedna nová postava v podobě mladé dívky, která je, jak o sobě tvrdí, hlavní rivalkou čarodějky Megumin. V hlavní roli opět Kazuma, jenž si na sebe při nákupu v magickém obchodě omylem nasadí speciální obojek, který buď splní svému nositeli jeho přání, nebo ho během 4 dní uškrtí. No a protože Kazumovi přátelé nechtějí, aby zemřel, tak se rozhodnou mu se splněním jeho přání pomoci. To by to však nebyl Kazuma, aby nedokázal tuto situaci náležitě využít... (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (5)

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,I can’t help but feel like there’s some evil intent behind these clothes.“ Speciální díl na konci první série je o dost úchylnější, ale také slabší než celá první řada. Obojek přání je využit jen ke splnění zpustlých Kazumových choutek. Ale opět je to laškování s děvčaty takové bezzubé, i když nová postava Yunyun a její rivalita s Megumin byla docela legrační. Chybělo mi tu plnění nějakého questu nebo parodování RPG žánru, které se tu a tam objevuje. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je na tom vidět, že jde pouze o anime only content, což vysvětluje kvalitu a určité rozpory se samotným seriálem. Ale tak bylo na co se dívat a hlášky padaly taky, takže za mne nemám větší problém, i když speciálně za ten opravdu hodně podivný závěr hvězda dolů ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za sebe musím říct, že jsem čekal, že to bude mnohem větší zvrhlost a ecchi, je to přeci jenom OVA, máme tady spoustu dívek a Kazuma je prostě chytrý a zdravý mladý muž. Nakonec jsem byl mile překvapen, že se vše odehrálo s vtipem, nadhledem a všeho bylo tak nějak s mírou. Rozjezd byl pomalejší, ale finále mě docela rozesmálo a Kazumovi omluvy jednotlivým děvčátkům také pobavily. 7,5/10 ()

kubka4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to tak extrémně vtipné jako hlavní série. Sice se frekvence výbuchů smíchu snížila, ale OVA to s přehledem dohnala zvrhlostí a úchylností. I přesto přišlo lehčí zklamání, protože jsem čekal trochu víc... - 80% ()

Reklama

Reklama