Reklama

Reklama

Unity Adam demo

  • angličtina Adam
Animovaný / Krátkometrážní / Sci-Fi
USA, 2016, 6 min

Režie:

Veselin Efremov

Scénář:

Veselin Efremov

Recenze (7)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Po režijnej stránke nie je čo vytknúť, s kamerou a strihom sa tvorcovia pohrali. Kedže sa to volá Adam, tvorcovia nám chcú naznačiť niečo ako pôvod bytia klásť hrdinom otázky vlastnej existencie, ale pre mňa je 5 minút v tomto prípade málo a scenár chabý. Ktovie, či koniec po piatej minúte znamená nedostatok nápadov alebo financií. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

2* pro lidi odkojené počítačovými hrami má tato krátkometrážní postapokaliptická sci-fi trilogie (1, 2 a 3.díl) asi nějakou cenu. Pro mě osobně to žádnou extra hloubku nemělo a ani žádné překvapení nakonec se nekonalo, i když hutná atmosféra slibovala nějaké zajímavé vyústění. Animace je opravdu velmi dobrá, ale to je tak všechno, co bych mohl pochválit. Ještě, že to bylo tak krátké. Jinak jednotlivé epizodky nemá cenu samostatně sledovat, tak výsledná známka je jedna pro celek. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 3 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný, jak jde technika dopředu. Renderování v reálným čase nám otvírá neuvěřitelný možnosti. Co se příběhu týče, moc jsme se nedozvěděli, ale jako tajuplné, syrové, špinavé sci-fi to funguje bezvadně. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Adam se hodnotí těžko neboť části nejsou rozdělený moc šikovně a hlavně v tomhle bodě se možná ani neplánovalo s tim udělat z toho něco většího. Jako demo real-time renderovaný grafiky je to ale dobrý, ten fakt že tohle je celý udělaný v herním enginu je šílenej. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • V tomto krátkom filme bola využitá experimentálna implementácia svetiel v reálnom čase a simulačný nástroj vernej fyziky CaronteFX. (Kub_ees)

Reklama

Reklama