Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po jediné společně strávené noci se zdá, že David a Toni, kteří bydlí vedle sebe v New Yorku, nemají vůbec nic společného. On je obyčejný instalatér, ona scenáristka, o jejíž práci nikdo nestojí. Jenže věci se dají do pohybu, když on začne předstírat, že je filmovým režisérem, aby na sebe upoutal pozornost, a ona mu nabídne scénář k realizaci. Oba si zpočátku myslí, že toho druhého pouze využijí ve svůj vlastní prospěch, ale ke svému překvapení postupně zjišťují, že vlastně chtějí totéž být spolu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

golfista 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad s instalatérem v roli režiséra. S charismatičtějším hercem v hlavní roli a s vybroušením několika míst scénáře to mohlo dopadnout skvěle. Takhle jen trošku promarněná šance na výborný film. ()

Jim_Beam 

všechny recenze uživatele

Námět sice trochu přitažený za vlasy, ale když na to člověk přistoupí, velmi dobře se pobaví. Některé scény vypadají opravdu výborně a na rozdíl od některých si nemyslím, že herci by byli slabinou filmu. Spíš naopak, ústřední dvojice na mne působila velmi věrohodně a příjemný dojem z filmu je především jejich zásluha... Takže když to shrnu, tento film je pro mne povedenou romantickou komedií bez zbytečně přeslazeného konce, který je typický pro spoustu tuctových filmů téhož žánru. ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Naprosto typický US film s happy endem. Docela ztráta času a do týdne si nevzpomenu, že jsem film vůbec viděla. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Po výborném snímku EDŮV PŘÍŠTÍ KROK (1996), se jedná o druhý režijní počin Johna Walshe. SAMÁ VODA se mi líbila jen o malinko méně a i tak by neměla uniknout vaší pozornosti. Vždyť takovýchto příjemných nezávislých komedií, neběží na našich obrazovkách zas tak mnoho. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama