Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Módní fotograf Sean Brantley se nepohodne se svou obchodní partnerkou a zároveň milenkou Dian Hunterovou, se kterou spoluvlastní prosperující časopis. Dian chce prodat svůj majoritní podíl, což pro Seana znamená konec kariéry i rozmařilého života. Po jejich hádce Dian odletí dojednávat prodej časopisu do Londýna – jenže tam na letišti záhadně zmizí. Poručík Columbo podle různých stop usoudí, že místo Dian nastoupila v Los Angeles do letadla její dvojnice, zatímco skutečnou Dian někdo zavraždil. Podezření padá na Seana. Columbovy závěry jsou opět logické, jenže jak se tentokrát ukáže, poněkud nepřesné a hlavně předčasné… (Česká televize)

(více)

Recenze (67)

5150 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díly přelomu 80. a 90. let se mi příliš nelíbí a tento patří mezi ně. Zápletka je dost nevěrohodná - Columbo zde řeší jakési zmizení (nebo snad vraždu), ale všechno je jinak. A když už tedy k něčemu dojde, udělá to záporák přes dostatek času hodně nepromyšleně a amatérsky. Takže pointa je jen slabou náplastí na rány, které Columbo v tomto díle utržil. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa asi najmenej obľúbený Columbo. Je to časť, ktorú som videl iba dvakrát a to veľmi dávno a asi sa už na ňu nikdy nepozriem. Pripadá mi to už trochu príliš prehnané a prekombinované keď po čase zistíme, že vlastne nie je čo vyšetrovať, bolo to pre mňa sklamanie. Dalo sa potom všetkému zabrániť. No a atmosféra tejto časti je vďaka prostrediu a hlavnému protagonistovi v celej sérii asi najslabšia. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poručík los angeleskej polície Columbo nie je naivný, pomotaný, blabotajúci detektív, tak ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Sú to jeho mimikry za ktorými sa ukrýva inteligentný, všímavý, systematický a neúnavný vyšetrovateľ, čo dokáže zo zdanlivo nesúvisiacich úlomkov poskladať mozaiku zločinu a ňou usvedčí páchateľa. Tento krát úspešne vyriešil mimoriadne zapeklitý, komplikovaný prípad, ktorý by sa dal charakterizovať ako ostrá vražda na druhý pokus. *** ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení této epizody jsou poměrně nízká, ale já osobně musím dát plnou palbu. Je to sice trochu netradiční díl, ale takových je u těch nových Columbů více. Columbo zde honí falešnou stopu (protože ji honit má), "vrah" z něj se svou milenkou dělá vola, ale když se z něj stane skutečný vrah, brilantně ho dostane. Epizoda trochu připomíná díl "Vražda podle plánu" (rozkopávání zahrady při hledání mrtvoly, problémy s nadřízenými a novináři kvůli špatné stopě) a také se zde objevuje zmínka o superintendantovi Durkovi ze Scottland Yardu, se kterým se Columbo setkal v dílu "S dýkou v mysli". ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tento diel sa mi osobne velmi pacil. Prvotne nachytali aj mna, akoby aj nie. Nahrane to bolo skvele. Ak to niekto cakal, klobuk dole. No Porucik sa malokedy myli, takze aj v tomto pripade nakoniec zvitazi. On asi vidi buducnost. Ako v Minority Report. Podla mna jedna z najorigonalnejsich casti. A to som neni az taky fanusik novych pokracovani. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu nepřímo účinkuje postava superintendanta William Durka ze Scottland Yardu, se kterým už Columbo (Peter Falk) spolupracoval ve filmu Columbo: S dýkou v mysli (1972). (Pepinec)

Reklama

Reklama