Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý gigolo a hazardní hráč Nick Franco má poměr s bohatou dámou Lauren Statonovou i s mladší Evropankou Lisou Martinovou. Obě ženy se však domluví na jeho zavraždění. On je totiž jen využívá a neštítí se dokonce ani hrubého násilí. Lisa tedy podle plánu přijde s Nickem do jeho bytu, kde už čeká Lauren s pistolí. Mrtvé tělo ženy dočasně přikryjí elektrickou dekou, aby policie určila dobu úmrtí na pozdější hodinu, kdy bude mít Lauren alibi. Poručíka Columba tentokrát čeká mimořádně těžký oříšek. Lauren jej totiž začne svádět, a jak se zdá, vyšetřovatel k ní cítí přinejmenším sympatie… (Česká televize)

(více)

Recenze (55)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu ma prekvapuje nižšie hodnotenie, tvorcovia tejto časti mali možno v úmysle natočiť jeden z najzapamätatelnejších dielov a to vďaka Faye Dunaway. Tá je tu sympatická ako málokedy, a to aj napriek tomu, že vraždila. Lenže toto je typ vraždy, keď držíte palce skôr páchateľovi, ako polícii. Keďže je aj Columbo veľký sympaťák, nakoniec môžete mať slušnú dilemu. Aspoň sme sa dočkali na konci určitého kompromisu, takže sklamaný nebude nakoniec nikto. ()

Tanmut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Columbův nástup na scénu byl mosntrózní - v pyžamu a s vajíčkem. Ale nelíbil se mi tu, v jiných dílech štve svého podezřelého a snad i jeho známé a právníky, kdežto zde štval každého kromě podezřelé - policistu, barmana, uklízečku, domovníka, mě. Copak mu asi řekla paní, když smrděl jako francouzská štětka? Navzory emocionálním výkyvům přecejen Bonnie želízka nasadil. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, občas začne i starému policajtovi srdce protestovat a tentokrát to božská Faye Dunaway nekoulí jako chladná vypočítavá intrikánka, kterou si vyzkoušela v mladších letech. Vzchází z toho něco úplně jiného než na co jsme u Columba zvyklí a tenhle díl je hned po RIP, Mrs. Columbo můj nejoblíbenější. ()

milunech 

všechny recenze uživatele

Miluji všechny díly , ale zde mi nesedí Colombo jako milovník a opilec , ale to bych vše přežila, ale absolutně nepřežiju český dabing slovenské herečky Sylvy Turbové , která našeptala Faye Dunaway. To šeptání a polykání koncovek má být asi sexy, no nevím....mne tento sípot vyloženě ruší a odpuzuje :D Prvně jsem si myslela, že tak šeptá jen na Colomba, ale potom to dělala i do telefonu na svou přítelkyni. Což už vůbec nechápu. Ale protože mám Colomba ráda, nějaké hvězdičky mu dám :) ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bonnie a Falk! V původních Columbovkách byl velmi často poručíkovým soupeřem nějaký opravdu známý herec či dokonce velká hvězda (namátkou Ray Milland, Johnny Cash, Martin Landau, Leonard Nimoy či Vera Miles), v novějších epizodách taková jména, až na výjimky postrádám. Není to však případ tohoto dílu, kde se poručík střetne s nádhernou hvězdou první velikosti a představitelkou slavné Bonnie, Faye Dunaway. Té se tady v některých okamžicích, až neskrývaně dvoří, ale přesto nakonec ukáže svou profesionalitu. Ve hře je všechno, je zdařilá epizoda, která má slušný příběh a obsahuje to správné columbovské koření, které mám na tomto seriálu rád. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama