Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sourozenci Ruth a Edward Lyttonovi provozují soukromé muzeum. Avšak protože výdělky jsou malé, rozhodne se Edward jako kurátor ukončit činnost a sbírky prodat. Ruth, která muzeu obětovala veškeré jiné ambice včetně založení rodiny, má ovšem jiný plán. Přes svou milovanou neteř Janie najme několikrát trestaného Miltona Schaeffera do funkce hlídače. Dá mu za úkol muzeum vyloupit s tím, že chce získat peníze z pojištění. Ve skutečnosti Ruth naplánuje a uskuteční dvojnásobnou vraždu. Poručík Columbo má tedy na starosti další zapeklitý případ... (Česká televize)

(více)

Recenze (45)

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co na to říct... Dámy možná svedou dělat víc věcí najednou, jenže ono žehlení, utírání prachu a vaření není totéž, co páchání zločinu. A i Columbo se tím klubem slečinek nechal zblbnout. Vždycky jsem myslel, že nám spíš na vesnici postaví kino, než bych poručíkovi prdnul jen dvě hvězdy. Omyl. No a teď, když je to tak - to kino by bylo fajn na plácku mezi hřištěm a hospodou, díky. ()

Šandík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pointa není špatná, promyšlené je to rozhodně dobře, ale spousta věcí okolo je hodně nedotažených. Představa, že nějaké malé soukromé neznámé muzeum v USA schraňuje takové poklady je dosti absurdní. Komediální vložky s omdlévající sestrou a rozklepanou služebnou sice vtipné, ale trochu samoúčelné. Prostě, spíše slabší díl, který opět výrazně šustí papírem... 65% ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Překvapuje mě, že mě nezbijete do bezvědomí, abyste mě mohl bez potíží odnést, je to tak?“ Vražda je tentokrát velmi komplikovaná, ale naštěstí se zdá, že téměř dokonalá. Že tomu tak není, nás Columbo přesvědčí již po pár minutách. Vyšetřování má spád a jsou v něm velmi zajímavé nápady. Vražedkyně je nadprůměrně chladná, což se mi moc nelíbilo, já radši ty arogantnější typy. Vtipná vsuvka s omdlévající paní a Columbovou návštěvou kadeřnictví příjemně odlehčily tento vážnější díl. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj keď záverečný dôkaz nie je taký smrteľný a divácky atraktívny, pretože odhaľuje až chybu, ktorej sa dopustí páchateľ niekedy v druhej tretine, je tento diel výnimočný. Viac stavia na "kostlivcoch v skrini" jednej rodinky, ktorej najsympatickejším členom je práve vražedkyňa. Ja by som to tam povraždil asi všetko a potom pre istotu omdlel. Dielu výrazne pomáha takmer až gotická atmosféra múzea. ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pacila sa mi vrazda, lebo vymyslene to bolo super. Jeden detail vsak staromodna vrahyna prehliadla. To zhastnutie svetla, po vrazde, mi skoro oci vyskrabalo. Pobavili omdlievajuca teta, kadernik a mozno neter vrahyne. Taky zjav som davno nevidel. Miestami bola mozno aj sexy a miestami som sa bal na nu co i len mrknut. Duel medzi porucikom a vrahom nebol taky ako obycajne, no celkovy pocit z tejto casti je dobry/ standartny. Neviem ci bol Columbo niekedy vacsi fesak. Asi uz len ked mal novy kabat. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama