Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V undergroundovém světě motorkářských gangů je Smoke (Laurence Fishburne) neporazitelným králem. Jeho pozici ale ohrožuje Kid (Derek Luke), který má pro svržení krále i své osobní důvody. Vzrušující příběh pro milovníky rychlosti a akce! Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet spolu s dalšími sexy herci to v Motorkářích pořádně rozjedou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

spikey1 

všechny recenze uživatele

v cirka sedmnácti letech a jako velký fanda motorek jsem si zakoupil za strašný peníze na dvd tenhle titul. Už tehdá se mi zdálo že film silně pokulhává, ale mě nejvíc bavili ty motorky. Čas plynul a dvd se ve stojanu pomalu ztrácí pod nánosem prachu. Tentokrát už bych po filmu nešáhl. A ani nějak nemám chuť si ho znovu pouštět. Kde je problém? Příběh je postavený na klasické lince, máme tu mladého hrdinu, který si potřebuje vydobýt svůj respekt mezi ostatními získat lásku, přemoci bad guys a tak dále a tak dále, ale kromě videoklipového rychlého střihu film nabízí Televizní zábavu z produkce nějaké americké kabelovky. Těžko v něm hledat něco jiného než DVDbéčko, bohužel mu ale chybí vtip a bere se až moc vážně na to abych na něj pozval kámoše otevřel u toho pivko a příjemně jsme se pobavili. ()

D.I.G 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi, že to neni story o obyčajných chudobných chlapcoch, majúcich diery v ponožkách aj napriek vlastníctvu ultra výkonných strojov, pretože takýto šport je doménou úspešných gangstrov ( teda aspoň u neg....našich čiernych bratov ).Ono to vlastne ani tak o závodení nieje, ale Fishburne je fajn aj keby jazdil na morských koníkoch. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +poslední třetina, poselství, příběh, motorky –soundtrack, špatná kamera, slabé vyznění závodů, je tu černo :-), nemá na konkurenci, délka/// Film, který více či méně připomíná ságu Rychle a Zběsile. I když se nejedná o špatný film, při srovnání právě s touto konkurencí viditelně ztrácí. Jsou zde světlé momenty, ale musím uznat, že první dvě třetiny jsem se i celkem nudil. Rovněž mě moc neoslovila špatná práce s kamerou a hudební doprovod, který do některých pasáží vůbec nepasoval. Herci neurazí ani nenadchnou. Být to natočeno před 10 lety, hodnotil bych jinak./// Celkem 51%/// ()

hlína 

všechny recenze uživatele

Banda černejch dětí co si kompenzuje svoje ego a komplexy z předtětsví pomocí motorek. Nevim co na tom má být zábavnýho a pokud to měla být komedie kde největší fóry jsou "fťypný" "drsný" "hemzy" tak se to podařilo. Jediný co se mi na tom líbilo byla vyšší koncentrace fakt pěkně narýsovaných blood and milk.... ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Hodný motorkářský gang podporující místní charitu, dokonce s vlastním právníkem. Zatímco kluci závodí na hlavních ulicích, jindy aktivní policisté jsou zřejmě na koblize v kavárnách. Vrchem trochu milostných plků a "Iam your father". Docela pro smích. Ono to má nějaký děj? Jediné co stojí za hodnocení jsou asi ty nablejskané motorky. 20% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Smoke (Laurence Fishburne) jezdí ve filmu na japonské motorce Suzuki Hayabusa vyráběné v letech 1999-2000. Jedná se o nejsilnější a nejrychlejší produkční bike 20. století, který pokořil hranici 300 km/h. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama