Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Indiana Jones (Sean Patrick Flanery) vezme práci jako asistent ateliéru Hollywood ve snaze vydělat si na své vysokoškolské poplatky. Jeho úkolem je pomoci náročné a krásné režisérce Erich von Stroheim (Dana Gladstone) dokončit její nejnovější epos včas a s přiděleným rozpočtem. (Terva)

Recenze (5)

PALINO 

všechny recenze uživatele

V záverečnej epizóde Mladého Indiana Jonesa je samotný Indy vyslaný do Hollywoodu, aby do 10 dní ukončil film Bláhové ženy, ktorého rozpočet vďaka režisérovi rastie každým dňom. Indy to však vôbec nemá ľahké, lebo tým režisérom je šialený excentrik Erich von Stroheim a tak scény, v ktorých vystupuje nemajú chybu. V druhej polovici pracuje Indy na westerne s Johnom Fordom, kedy sa celý filmársky štáb i s poradcom Wyatt Earpom vydáva do prírody a my sme svedkami staromódneho točenia filmov, čo v spojení s nádhernými exteriérmi a dobrou hudbou Laurenca Rosenthala vytvára príjemnú atmosféru. A nechýba ani odkaz na Dobyvateľov stratenej archy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mladý Indiana sa dostáva tam, kde vlastne dá sa povedať vznikol. Obrazne povedané. Do Hollywoodu. Táto časť má pre mňa osobne ešte dvojnásobnú silu, keďže zbožňujem nemé filmy, pri točení jedného z nich sa Indy zúčastní. Nádherné a radosť na to pozerať. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Myslím, že se jedná o jeden z těch vtipnějších a hlavně nápaditějších dílů série. Scénář je poměrně pestrý, oceňuju obraz L.A. Valley dvacátých let. Dobrý je i závěrečný průvodce natáčením westernu, jak to všechno šijou horkou nití na koleně. Docela jsem se bavil. 70% ()

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v San Diegu v americkém státě Kalifornie. (Terva)

Reklama

Reklama