Reklama

Reklama

My Little Pony: Equestria Girls: Legenda o věčné svobodě

  • USA My Little Pony: Equestria Girls - Legend of Everfree

Obsahy(1)

Když se Canterlot odebere na studijní cestu do tábora Everfree, objeví tam velkolepé mystické a čarovné síly! Aby mohl být tábor zachráněn, musí se Twilight pustit do boje se svým zlým alteregem, které se jmenuje Midnight Sparkle. Když je ale po ruce Sunset Shimmer a pár zbrusu nových přátel, nemůže ani takový zápas působit nějaké obzvlášť velké potíže. (TV Minimax)

(více)

Recenze (7)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

1., 2., část - skvělé. 3., 4. část - nic moc, pokulhávalo, takové "nijaké", důvod hrozby a samotná hrozba nic moc, ale šlo to. 5. část - tak jako jo. Kdo nechápe ty "části" - 1: objevení/seznámení, 2: většinou zpřátelní, 3: řešení problémů, 4: problém a vyústění, 5: epilog. Slovy: Equestria I bylo něco čerstvého a velmi výstředního s úžasnou hudbou, kterou doteď poslouchám jako mix na youtube zpracovaný Sim Gretinou. Poslední z dílů byla taková omýlaná kaše, nic zrovna nového a nová Twilight hrozně štvala po celou dobu... 55% ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Everfree malo normálne pekný odkaz o slobode a pritom to bolo natočené vkusne a s množstvom chytľavých pesničiek, ktoré potešili. Takto nejako si predstavujem prerod série My Little Pony a aj keď to bolo hlavne o dievčatkách, ten štýl sa mi celkom páčil. Stále je to samozrejme pre mňa vo vlnách priemeru ako takého, ale v rámci žánru je tento snímok silným nadpriemerom. 60 % ()

Reklama

avril4234 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa rozhodne 2. naj Equestria Girls film po Rainbow Rocks, aj keď scéna s Daydream Shimmer z predošlého filmu (Friendship Games) je lepšia než akákoľvek z tohto. Ale teraz vážne. Konečne sme mali možnosť v EG zažiť zmenu prostredia a oddýchnuť si od školy v tom najlepšom prostredí -prírode. Prírodné tématiky sú moje obľúbené, takže tento film má u mňa prvé plus za to. Hlavná záporáčka, ktorá vlastne ani nebola záporák, mala obrovské kúzlo a rýchlo si za svoj motív získala moje srdce. Jej príbeh bola u mňa najlepšia časť filmu. A moja naj postava tiež dostala ďalšiu epickú rolu, takže ďalšie obrovské plus za ňu. Samozrejme k tomu všetkému prirátam ďalšie ohromujúce pesničky, ktoré dokonca prekonali mnohé z predošlých EG filmov. Film má u mňa v podstate viac kladov než záporov. Zápory nebudem rozoberať, keďže sú príliš spojlerovité, ale priradzujem k nim fakt, že prvá polovica bola príliš zdĺhavá a dosť nudila. Knihu som si kúpila ešte pred filmom a upútala o niečo viac. Snáď sa môžem v budúcnosti ešte tešiť na pokračovanie EG filmov. Tento bol vynikajúci: 9/10. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Kde začít? Tak třeba hudba a písničky se mi líbily mnohem víc než u předchozích Friendship Games, řekl bych, že se mi líbily stejně jako u prvních dvou filmů. Charaktery jsou pořád fajn a na jejich podobu jsem si také už dávno zvykl, co mi ale tentokrát přišlo slabší, bylo tempo a příběh. Rozjezd byl opravdu pozvolnější, příběh nikterak komplikovaný ani kdovíjak úchvatný a zápletka byla skoro bez jakéhokoli napětí. Navíc ty pubertální problémy hrdinek a všechna ta romantika mě tak nějak nebaví. Zkrátka dojem je sice pořád dobrý, ale zase to nebylo úplně ono, takže zase jen za 4* - 7/10. ()

Gediman 

všechny recenze uživatele

Z celé Equestria Girls je tohle asi nejlepší díl. Humoru tu sice moc není, ale hlavní záporák se povedl, stejně tak jako jeho motivace. Má cool design a schopnosti, ze všech padouchů byl asi nejmocnější. Porazit záporáky bez obligátní transformace zřejmě v EqG není možné, ale... ok. Muzikálová stránka je však opět poněkud slabá, ani úvodní intro se mi moc nelíbilo. I když jedna pasáž jedné písničky jakoby vypadla z bondovky, nebo mi to tak alespoň připadalo. Z týmu se teď stali v podstatě Avengers, tak jsem zvědav, co s tím udělají v dalším díle :) ()

Galerie (89)

Reklama

Reklama