Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 6 (1977) (série)


Lalůček (S06E41)

(epizoda)

Obsahy(1)

Každá holka má náušnice – jenom já ne! To jsou památná slova Helenky (L. Kořínková), která se chystá na ples a chce si vzít náušnice. Jenže je tu jeden problém, nemá propíchnuté ušní lalůčky. Poprosí proto tatínka (Z. Řehoř), aby jí uši propíchl pomocí hřebíčku a kladívka. Všemu přihlíží a dceru konejší i maminka (D. Medřická) s babičkou (M. Rosůlková), která říkala, že se něco stane! Operace probíhá na stoličce, kterou otec přibije k uchu tak, že hřebík nejde vyndat, a tak se musí vydat k lékaři (M. Růžek)... (Česká televize)

(více)

Recenze (22)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je jedna z povídek, u které je nad slunce jasné, že se musela skutečně odehrát, protože to snad ani nejde vymyslet. Trojice herců, která se sešla už u Taková normální rodinka (Dana Medřická, Marie Rosůlková a Zdeněk Řehoř) je docela vtipná. A každá herecká osobnost má svou chvilku. Otec, když mu dcera přednese svůj návrh a když šaškuje s věšáčkem a kladívkem. Matka, když měla zaběhnout pro otce a vyřídit mu vzkat. A babča, když se konala celá akce zatlučení hřebíčku. Všichni tři to skvěle zahráli. A nakonec jedna zajímavost. V čase dvanáct čtyřicet tři je jasně vidět, kterak Lenka Kořínková do ucha nic zatlučeno nemá, neboť se stolička od její hlavy dost vzdálí. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Dobrý den !! Tak copak jste nám přinesli ?? Ááá, štokrlátko !!" ;) Paráda holt bolí !! To je známá věc !! Což tedy jistě nepřekvapí tolik jako skutečnost, že tentokrát ani tolik jednoho nebolela ta bakalářka známého - Spíš nechvalně, než chvalně z mého pohledu..;) - dua Dudek, Dietl.. Byť to tentokrát měli kluci dík té divácké předloze o dost snazší.. Nicméně tentokrát floskulofil Jaroslav Dietl přišel s dialogy takřka sitcomově geniálními.. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně moc ujetá bakalářská povídka o holce s přiklepnutou stoličkou u ucha. No to je přece jasný, že nemůžeš hřebík zabíjet na fest, když ho bude muset vyndat. Ale Řehoř prostě jej přiklepne na fest, aby ho nemohl vyndat a pak museli jet na středisko. Mimo jiné se stoličkou ven z okna, to to muselo vypadat. :-) A paní sestřička z toho málem omdlela, zato pan doktor z toho měl pořádnou srandu a ještě větší z táty Řehoře, jakej je to debil. :-) [217. hodnocení, 15. komentář, 75%] ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro ty, kteří se rádi smějí debilům. 1) Svěží dialogy v podání 57leté Dany Medřické (matka) či 19leté Lenky Kořínkové (dcera) mohou jen těžko neuspokojit._____ 2) Nejvíce mě ale zaujala 76letá Marie Rosůlková (babička), když se v zásadním okamžiku propichování lalůčku zeptala se směsí strachu a nadšeného očekávání v hlase Teče krev? No, trochu tekla. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím proč mi právě tenhle bakalářský příběh plně utkvěl v paměti. Asi proto, že mi přišel hodně ujetý. Především idylka s jakou se rodinkamotá kolem své dcery, která je ochotná podstoupit "drastickou" cestu jak se dostat ve vyšším věku k naušnicím. A když už projde tím "dramatem" s jedním uchem, tak ochotně a k úžasu dalších členů rodiny nastaví i druhé ucho, se slovy: "Každý člověk má přece dvě uši". Poita jak od Shakespeara! Strašné. Výtečnici hrála - snad se nepletu - Lenka Kořínková. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama