Reklama

Reklama

Nepíchejte do Frankieho

  • Austrálie The Night We Called It a Day (více)

Obsahy(1)

Mladý australský rockový producent Rod se v sedmdesátých letech snaží zabezpečit svou existenci, ale jde mu to od deseti k pěti. Než se zde objeví Frank Sinatra, který mu přinese obrovskou slávu a hromadu peněz. Když však v Austrálii přistane letadlo s jeho modrookou přítelkyní Barbarou Marxovou, čekající novináři, neukojené hyeny, prahnoucí po senzačních záběrech a fotkáchvyprovokují samotného mistra k výbuchu, při kterém jsou inzultováni, což spustilo obrovskou vlnu nechuti a nenávisti proti němu. Rod, jeho asistent a i jeho přítelkyně dělají vše možné pro vyřešení této krize (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

tufr 

všechny recenze uživatele

Frank Sinatra mě vždycky fascinoval, takže pokud se objeví něco o jeho životě, jdu do toho!!!Hodně zajímavej příběh o jeho australském turné, který asi muselo stát za to! Urážky, rvačky, chlast, ale takový byl Frank a proto mě fascinuje... Musim říct, že Dennis Hopper mi do role Franka padnul a Melanie Griffith mě přesvědčila, že do starýho železa ještě nepatří!!! Příjemný shlédnutí jednohubky s nádhernou Sinatrovo muzikou... 60% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice se nejedna o buhvico, ale jako takova oddychovka film poslouzi slusne a kouka se na nej docela prijemne. Celej film je v podstate o Sinatrovo turne a jeho dohadech s novinarema a to si Hopper fakt uziva, urazi je pri kazdy prilezitosti a je to jedna z nejlepsich casti filmu. Prekvapil me Edgerton, kterej nejenom, ze hraje docela slusne, ale vypada trochu jak Tom Hanks. A to je asi tak vsechno, bud se zpiva nebo se dohaduje s novinari, pripadne se resi problemy s turne a je to misty vtipny, misty trochu drama a misty sentimentalni, celkove ale docela zabavny, takze slusny 3*. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Kto by to bol povedal, že austrálania sú takí bezbožní ignoranti a kvôli urazenej novinárke zmobilizujú 614 odborových zväzov, aby bojkotovali samotného Franka Sinatru, ktorý potom musí jesť na hoteli fazuľu z plechovky a umývať si zuby vo whisky. Tfuj, to sa predsa nerobí... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Pěkný film. Ač australský, americký je až běda (což vůbec ale nevadí :-). Taková pravá >STORY< z šoubyznysu, dramatická, úsměvná, sentimentální... S happyendem! Jó, Rod Blue, ten kluk z Woolloomooloo se chytnul životní šance, našel životní lásku a Frankie, vlastně dobrák od kosti nakonec vše co spískal napravil, senioři si pospali i s aplausem a člověku nezbývá, než mít radost, že to bylo nakonec i vcelku zábavné. D.H. si po dlouhé době zase zahrál v povedeném filmu, M.G. se snaží vcelku úspěšně být to děvče nestárnoucí, R.B. je milá bytost, až srdce usedá, J.E. je sympaťák, že byste pro něj hráli i zadarmo a celé je to dobře napsané, natočené i odehrané, takový povedený mix hudby a zábavy, který mýtem se nikdy nestane, ale neurazí... A Frank Sinatra se na to nepochybně z hrobu usmívá. Protože mýty jsou nesmrtelné ;-) ... Tři a půl hvězdičky za film - a za tu sladkou Rousí Byrneovou zaokrouhleno nahoru...:-) ()

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu je založen na skutečných událostech z australského turné Franka Sinatry. (agass)

Reklama

Reklama