Reklama

Reklama

Riverdale

(seriál)
  • USA Riverdale (více)
Trailer 1
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2017–2023), 97 h 23 min (Minutáž: 40–50 min)

Režie:

Lee Toland Krieger, Steven A. Adelson, David Katzenberg, Lee Rose (více)

Předloha:

Roberto Aguirre-Sacasa (komiks)

Hrají:

K.J. Apa, Cole Sprouse, Camila Mendes, Lili Reinhart, Luke Perry, Madelaine Petsch, Marisol Nichols, Mädchen Amick, Nathalie Boltt, Sarah Habel, Barclay Hope (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(137)

Teenager Archie a jeho parta se na své cestě úskalími sexu, lásky, školy a rodiny zaplétají do temného tajemství městečka Riverdale. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (106)

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Když byla na světě první a druhá série, tak jsem si říkal, že to je docela fajn seriál na koukání, když si nemám co pustit a neurazí mě. Mělo to fajn soundtrack, docela dobrej příběh i vztahy mezi postavama byly občas zajímavé. Ale s přibývajícími sériemi si říkám, jak dlouho ten seriál tady ještě bude a koho to ještě po 4. sérii baví. 6,5/10 ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 70 % Spíše pro mladé ročníky, přesto to má dobrou atmosféru, skvělé zápletky, a vlastně to má takový háv, že vás to baví. Příjemně naivní a líbí se mi, že si to na nic nehraje a umí si to dělat legraci samo ze sebe. 2. série - 60 % Navýšení počtu dílů nepomohlo. Díky tomu řešíme hlavní příběhovou linii pouze cca 10 dílů a zbytek jsou jiné linky, které už žel nejsou tak zajímavé. Některé postavy se chovají fakt divně a hlavně gangsterský háv tomu moc nepomáhá. Jakmile se opět začnou řešit vraždy, má to tu správnou atmosféru. 3. série - 40 % Už jsem si zvykl, že celý seriál je spíše guilty pleasure, ale tohle bylo moc. Tak překombinované, tak zběsilé, tak nereálné... Moc zvratů, jejich tolik, že vás ani pak už nepřekvapí. Samozřejmě tomu nepomáhá terminátor Archie a "desková" hra, která ovládla město. Snad bude další série lepší. 4. série - 60 % Konečně lepší guilty pleasure. 5. série - odpad! Na toto se nedá koukat už ani ze srandy. Končím. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Výborný, temný, netypický high school seriál z městečka Riverdale, které působí jako dělící brána mezi nebem a peklem. Snad v každé postavě se na základě okolností (intriky, vraždy, moc pěněz) odehrává souboj dobra se zlem a ani divák do poslední chvíle neví, co převládne, a o to větší je to zábava sledovat. Zlo samo o sobě neexistuje. Je to jen prostředek, který si lidé vytvořili k dosažení úspěchu. 90% Po 60ti dílech musím zvednout na pět, už za to, jak plynule umí seriál preskakovat žánr mezi dramatem, hororem, kriminálkou, gangsterkou a komedií. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pokud seriál začne tak slušně že mě chytí úvodní vteřinu tak potom klobouk dolů. Od začátku je všechno sympatické příběh je zajímavý a výborný a tak díl co díl jsem nedočkavý chvilkami nervní a netrpělivý a hlavně spokojený. Soundtrack si našel místo u mě v poslechu a to je dobře, herci nemůžu než vynachválit celou bandu Veronika a Betty jsou nejlepší, Archie mě dokázal i několikrát nasrat ale nebyl sám a tak sem spokojený hodně krom mamby z kočiček která vypadá jako brokolice a je nechutná. Takže pro mě jedná slušná jízda spokojenosti prostě špička v seriálech. ()

Mitin 

všechny recenze uživatele

Cringe trash parodie, na kterou vás ale prostě něco baví. Nicméně nebudu dávat dobré hodnocení jen proto, že mě baví koukat na cringe věci. Jsou části filmu, které jsou klidně na 5*, avšak když beru film jako celek, je to dost podprůměr. V době, kdy je seriálu jako máku, Riverdale jen k smíchu a parodie na podobné seriály. Nepřeháním, když řeknu, že se za jeden díl stihnu totálně vycringovat a některé postavy zaslouží kopačku na palici. ()

Galerie (1 424)

Zajímavosti (53)

  • Scéna v autě (včetně otisku ruky na zamlženém skle) odkazuje na film Titanic (1997). (doktorka)

Související novinky

Návrat Beverly Hills provází potíže

Návrat Beverly Hills provází potíže

18.05.2019

Návrat kultovního seriálu Beverly Hills 90210 se ukazuje být stejně tak dramatický za kamerou, jako kdysi v devadesátých letech před ní. Podle serveru Variety opustil šestidílný seriál nově… (více)

Zemřel herec Luke Perry

Zemřel herec Luke Perry

04.03.2019

Jen pár dní po prodělání těžké mozkové mrtvice, hvězda Beverly Hills 90210 a seriálu Riverdale, herec Luke Perry, zemřel. Bylo mu teprve 52 let. Oznámil to hercův mluvčí, který potvrdil, že s Perrym… (více)

Reklama

Reklama