Reklama

Reklama

Theatre of Death

  • USA Blood Fiend
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal tak film jsem viděl asi před 4 dnama a teď už si ani nevzpomenu o čem to bylo. Každopádně to byla tak či tak nuda o ničem. Spíše kriminálka se slušnou atmosférou. Opět Britský film který mě mohl překvapit ale spíše zklamal. Jen pro lovce béček, protože tohle je zapomenutí hodný film. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

P. Darvas převzal po otci divadlo, když ten zmizel. Zaměřuje se na temné příběhy, kdy diváci vidí na pódiu gilotinu v akci, příběh salemských čarodějnic nebo obětování ženy divokým kmenem využívajícím voodoo. Zatím dochází v nočním městě k nevysvětlitelným vraždám, kdy oběti mají zvláštním způsobem probodnuté hrdlo a chybí jim krev. Dvě mladé ženy - Dani a Nicole - spolu hrají v divadle a Nicole se do Darvase zadívá. Jenže Dani má stále větší pocit, že za vraždami stojí právě Darvas (Ch. Lee). Mysteriózní kriminálka s motivem vampirismu a odkazem na Rumunsko. Gotický horor připomenou hlavně scény v katakombách. Poslední čtvrtina je akční a napínavá, jinak spíše průměr. Pro skalní fanoušky postarších hororů a sběratele. ()

Reklama

pepua 

všechny recenze uživatele

Z počátku jsem si užíval atmosféru typickou pro britské horrory šedesátých let, ale ve finále se o nějak zvlášť zábavnou podívanou nejednalo. Čekal jsem, že příběh odehrávající se v divadelní společnosti, která je zaměřena na předvádění morbidnějších okamžiků z lidské historie bude zpracován napínavěji či alespoň zábavněji než jak nakonec je. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama