Reklama

Reklama

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Copak o tomhle říct? Další z řady Amityville filmů který se moc nepovedl. Ano z těch snad 15 filmů o Amityville co jsem viděl není nejhorší a má sem tam dobrou scénu, ale je to už tak vyčpělé a nudné že už to nepřekvapí, navíc film až neuvěřitelně spoléhá na falešné lekačky, které jsou strašně hloupé. Atmosféra nulová a strašidelné scény nejsou strašidelné, nicméně film má sem tam světlejší chvilku a film jsem i díky délce zkoukl bez problémů. Jen pro zajímavost film obsahuje jednu z nejhorších a nejsměsnějších sex scén které kdy byly natočené. 30%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Amityville Terror“ je tak pro mě celkem pokrokem oproti předchozím filmům, snímkem, který mi rozhodně nijak nevadil a u kterého jsem byl docela zvědavý, jak skončí. Není to velké hororové umění, ale není to ani špatně odvedená práce, kdy tvůrci hráli s tím, co měli v rukou, a dle mého názoru neprohráli. V záplavě strašidelných domů ale stejně snímek zapadne. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Patnasty Amityville a konecne o nieco lepsi,aj ked nic slavne necakajte,obcas nejaka fajn scena,zopar peknych zien,takze dve hviezdicky dam...:-) ()

Reklama

Reklama