Reklama

Reklama

Dr. Marcus je renomovaným psychiatrom, ktorý sa rozhodol, že sa prostredníctvom novej knihy podelí s čitateľmi o informácie z jeho posledného výskumu. Samotným obsahom majú byť rozhovory s duševne chorými pacientmi, trpiacimi rôznymi nočnými morami, vďaka ktorým skončili v útrobách psychiatrie v Spring Valley. Ako však prebieha jeden pochybný dialóg za druhým, začína si Dr. Marcus uvedomovať, že sa v liečebni nachádza pacient, ktorý skrýva temnejšie tajomstvo, než všetci ostatní ... (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dr. Marcus je renomovaným psychiatrom, ktorý sa rozhodol, že sa prostredníctvom novej knihy, podelí s čitateľmi o informácie z jeho posledného výskumu. Samotným obsahom majú byť rozhovory s duševne chorými pacientmi, trpiacimi rôznymi nočnými morami, vďaka ktorým skončili v útrobách psychiatrie v Spring Valley. Ako však prebieha jeden pochybný dialóg za druhým, začína si Dr. Marcus uvedomovať, že sa v liečebni nachádza pacient, ktorý skrýva temnejšie tajomstvo, než všetci ostatní ... Myslel som si, že to bude omnoho horšie. "Patient Seven" je "(ne) klasickým" poviedkovým hororom, ktorý divákovi vďaka odlišnosti nočných môr, ponúka rôzne story hororových subžánrov (napr. slasher, zombie a pod ... ). Masky boli solídne, gore keď sa objavilo nebolo najhoršie, natočené je to pomerne zručne, pričom v určitých pasážach snímok disponoval celkom dobrou atmosférou. Mne sa to páčilo - 60% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Herce Michaela Ironside si pamatuji z horroru Návštěvní hodiny (Das horror hospital 1982). Byl to jeden z prvních horrorů, které jsem viděl a tento film jsem i dokonce daboval, aby se mohl prodávat na VHS na burzách :-) A popravdě herec se moc nezměnil. Co se týče filmu Patient Seven, jako horror spíše slabší. Je to takové psychologické drama... Má ségra 75% filmu prospala a když se na konci filmu probudila, tak jen prohodila: "To byla zase píčovina!". ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo špatné, naopak ! Bál sem se té délky, ale nakonec jsem se nenudil ani minutku. Prostředí blázince výborné, perfektní herecké obsazení (RASCZAK !!), povídky samozřejmě né každá byla super, ale třeba "Fólie" byla na jedničku a dost jsem se u toho i nasmál. Gore nějaké je, pár lekaček také. Finále, jaké bylo, jsem opravdu nečekal, takže palec nahoru také. Spokojenost. (Full HD, Turecký dabing, 304. hodnocení) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak musím uznat že Patient Seven mi kápnul do noty. Povedenej mix povídek se špetkou humoru a s " nečekaným " koncem. Potěšil mikro štěk mé oblíbenkyně Amy Smart a Michael Ironside a jeden z jeho nejpovedenějších hereckých výkonů. Neříkám že tenhle kousek přichází s něčím novým, ale dokázal udržet mou pozornost a určitě mě nenudil. . ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Záležitosti z prostředí psychiatrické léčebny, ve které několik pacientů vypráví své příběhy, díky kterým jsou za katrem. Tím je docíleno toho, že film působí částečně jako povídkáč, který spojuje pouze porchní vrstva, kterou je ona léčebna. Musím říct, že pro mě je to příjemný kus, který díky konceptu disponuje žánrovou rozmanitostí, což není při dané stopáži vůbec na škodu. Bavilo mě to. 65% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama