Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ze zkušeného pouličního prodavače Harryho Habera (Leslie Nielsen) se stává dozorce v sirotčinci a tak se rozhodne uskutečnit svůj geniální plán výhodně prodat zboží. Proč adoptovat dítě, které později nemusíte mít rádi a nemůžete jej ani vrátit? Harry zjistí, že nejlepší způsob, jak najít domov opuštěným dětem, je začít je půjčovat. Jeho prvními zákazníky jsou Russ a Valerie Syracosovi, kteří si půjčí tři sourozence Wardovi a to za výhodnou nejnižší týdenní sazbu. Syracosovi neodolají, jenže dostanou víc, než čekali - věrnou lásku tří skvělých dětí k výstřednímu vrátnému Larrymu (Christopher Lloyd). Když vyprší stanovená výpůjční lhůta, musí se rozhodnout, jestli si děti nechají... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

sepp 

všechny recenze uživatele

Zbožňuju Leslieho Nielsena, ale bohužel, tenhle film je podprůměr. Jen pár hlášek ho drží nad vodou. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si tento film objednal na VHS, poněvadž jinak jsem ho nemohl nikde sehnat, a zejména kvůli Lesliemu jsem ho nutně musel vidět. No a shlédnutí je úspěšně za mnou, a bylo to úspěšné shlédnutí, jedná se o velice příjemný snímek s poněkud klidnější zápletkou a předvídatelným koncem. Místy jsem se zasmál nějakým hláškám, a hodnotím za plno hlavně pro to, že jsem nebyl zklamán. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Překvapivě poměrně vtipný TV film, kde se sice Leslie Nielsen objeví pomálu, ale jeho touha všechno pronajmout (posléze hlavně vč.dětí) je fakt skvělá, a ty jeho kecy.....navíc ti mladí hráli celkem normálně, takže jsem příjemně strávil jedno sobotní dopoledne..............moje hodnocení = 6 z 10. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama