Reklama

Reklama

Děsivá budoucnost nás zavede do temného podzemí, jemuž dominují kybernetické veřejné domy s mechanickými prostitutkami a nemilosrdní recyklátoři. Uplynulo několik let od chvíle, kdy společnost Pinwheel Robotics vytvořila nový druh Cyborga – ženy, která se svými schopnostmi téměř vyrovná lidem a krásou je jistě překoná. Nikdo netuší, že ve skutečnosti Cyborg jménem Cash vznikl jen proto, aby posloužil jako smrtící a zkázonosná zbraň. Po dramatických událostech je Cash schována do bezpečí „svobodné zóny“. Ale ne na dlouho. Biochemické problémy ničí její systém a návštěva lékaře na Sicílii potvrdí její nejčernější představy. Cash je víc než jen výtvor moderní kybernetické technologie. Je první svého druhu, která se má postarat o jeho rozšíření... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Han22 

všechny recenze uživatele

Další z filmů mého dětství. Mnoho let po dvojce, kyborgové se stali lovnou zvěří a hrdinka Cash zjistí, že čeká první cybermimino. Spolu s programátorem Evansem prchají před ďábelským lovcem cyborgů Lewellynem do bájného Cybertonu, kde se s hrstkou vysloužiliých cyborgů postaví na odpor. Koukat se na to dá v pohodě, Richar Lynch je jako záporák dokonalý (ostatně jako v každým podobným béčku), cyberosada plná zajímavých existenců a závěrečná variace na Sedm statečných je přesně taková hovadská akce, jaká se hodí do podobných béček. Za mě dvě, jsou mnohem horší sračky. ()

Reklama

pavel80 

všechny recenze uživatele

Po pořízení filmu jsem si pěkně sednul a nachystal se s vínkem na jeden s filmů, který mi v mládí uniknul… Pěkný začátek s futuristickými vozítky a já si začal říkat, že to bude prima oddychovka. Jo, ne nadarmo se neříká „hop, dokud nepřeskočíš“. Ještě jsem zkousnul cyber hanbatý dům (njn, už vidím vaše úsměvy). Pak to začalo, jít tak nějak divnou cestou… film jsem do koukal a pokud mohu doporučit něco na tomto filmu, tak je bitva mezi kyborgy a reciklátory. Né, že by to byla pecka, ale je to na tomto snímku to nejzajímavější (bitva = 15 herců, proti 15 kaskadérům). Malcolma jsem si užil bohužel, jen chvilku. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Cyborg-ženská je těhotná a recyklátoři ji chtějí zabít respektive rozmontovat. Místo Angeliny Jolie hraje roli Cash jakási Khrystyne Haje. Levné futuristické béčko odehrávající se v poušti, všude samé rozpadlé betonové továrny, různá futuristická vozítka a všichni chodí ve stylových futuristických oblečcích. Exploze jako pouťový ohňostroj, akorát finální řežba celkem ujde. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Město Cytown má být poměrně neznámé a vzdálené několik dní cesty autem, avšak kyborg, který Lewellyna (Richard Lynch) zmrzačí na začátku filmu, se do Cytown dostane dříve než Cash či Lewellyn, a to pravděpodobně pěšky. (Mišuge)
  • Ve scéně, kdy Cash (Khrystyne Haje) bojuje s ochromeným kyborgem, nejsou slyšet žádné zvukové efekty. (Mišuge)
  • Když Cash (Khrystyne Haje) uniká, druhý kyborg likviduje své útočníky něčím, co vypadá jako granátomet. Ten by však bylo nutné nabíjet ručně a přestože kyborg nemá prsty ani nikoho v blízkosti, ze zbraně dvakrát vystřelí. (Mišuge)

Reklama

Reklama