Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jinoch Valle zdědí divotvorné kolo: Čarokolo! Společně se pak snaží zastavit ďábelskou společnost, rozmáhající se v poklidném sousedství. (Česká televize)

Recenze (2)

Pelidor odpad!

všechny recenze uživatele

Skandinávské seriály pro děti se vyznačují neskutečnou debilitou již od dob Pipi Dlouhé Punčochy a tento není vyjímkou , spíš je to ještě horší. ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Tak konečně po delší době švédský seriál, řekl jsem si a mrkl na první dva díly. To jsem ovšem neměl dělat, dokonale mi to do budoucna zkazilo touhu shlédnout cokoliv švédského natočené po roce 2010. Česká televize opět pokračuje v postupné degeneraci polistopadové mládeže koupí této infantilní hovadiny, jejíž scénář museli evidentně psát žáci 1. stupně ZŠ. Tak triviální, ploché a bezduché dialogy se hned tak neslyší. K tomu příšerně vybledlý obraz a nesmyslně rozkouskovaná stopáž po 12-ti minutách (i v celku by to vyšlo na hodně mizerný béčkový celovečerák). Už ze zdejšího popisku je jasné, že seriál je primárně určen velice jednoduchým jedincům. Tuhle nicneříkající stupiditu si kavárenská ČT klidně koupí, ale aby pokračovali v kvalitních a osvědčených seriálech a filmech na motivy knih Astrid Lindgrenové (a že toho ještě dost chybí, např. Emil z Lönnebergy, Nils Karlsson Pyssling nebo Chytrá malá Lota), to ty zmetky ani nenapadne. Radši budou kupovat tyhle sračky pro mentály. Proč taky ne, když je to tak levné a z výpalného od diváků zbude víc na další protikomunistické pořady. Nemám pravdu, kavárníku Dvořáku? ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama