Reklama

Reklama

Pet Shop Boys: Videography

(video kompilace)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Vlastně první PSB Best of album. Na rozdíl od svého audio bratříčka (Discography) dostalo logicky jméno Videography. Dohromady 18 písní ranné éry Pet Shop Boys od jejich počátků v roce 1984 (West End Girls, Love Comes Quickly) až po rok 1991 (So Hard, Was It Worth It). V klipové tvorbě patří PSB k absolutní špičce a dokazují to i zde. Za zmínku určitě stojí klipy jako Always on My Mind (inspirovaný jejich vlastním celovečerním filmem s Jossem Acklandem), Heart (Drákulu ztělesnil Ian McKellen) nebo It´s a Sin. (Blackadder)

(více)

Recenze (3)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Můžeme o tom diskutovat, vést spory, ale to je asi tak jediné, co se proti tomu dá dělat. Pet Shop Boys jsou prostě fenomén a tohle je soubour klipů, které je oficiálně reprezentují. 80% ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

Pro mne je It´s a Sin asi největší hit (nebo jeden z největších) mého mládí. A PSB přežili můj tak trochu odklon od popu až k rocku a metalu. Ne že bych na pop, disco, taneční hudbu zanevřel. Poslouchám hodně stylů, ale něco prostě stárne a přestane bavit. Ale PSB asi nikdy ani jejich staré a ani jejich nové hity. PSB jsou pro mne absolutní špička a stálice v tomto hudebním stylu. Ty jejich pecky jsou plné pozitivní energie a vždy mi zlepší náladu. Kdo je má rád, jako já, doporučuju proti depce. I z poměrně komplikovaného textu dokáží udělat dokonale nafrázovaný hit. Např. I Don't Know What You Want but I Can't Give It Any More... A ty jejich show! A kostýmy! Byli jste někdy osobně na jejich vystoupení? Bomba! ()

Reklama

Reklama