Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Cimrman vymyslel krásný způsob úspor: Hamleta bez Hamleta. Stejně jsme mohli sledovat většinu filmu o Guntherovi...bez Gunthera. Bohužel se o něm jen mluvilo. Což je škoda, protože když se objevil na scéně, dostal film vtip a aspoň nějaký náboj. Takovýto styl filmu mi spíše pasoval do doby před dvaceti lety, každopádně mě dlouhou dobu nebavil. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Hm, hm, vidím, že i američtí soudruzi mají svého Zdeňka Alittlebita. Přiteplený, slizký a zoufale trapný debil si vykouřil vlastní filmík, patrně proto, že nekousal a že se nevkusné zaoceánské solviny přeukrutně chichotají u jeho přiteplených, slizkých a zoufale trapných lie down skečů, až se za panděra popadají. A je z toho nepřekvapivě přiteplená, slizká a zoufale trapná postlobotomická taškařice pro všechny mongoloidní smíšky a krutohustá smršť toho nejsofistikovanějšího maligního tumoru, při které Trapan Lullan bezelstně hodil lano a podal lopatu samotnému Árnýmu, aby se ten mohl už definitivně kariérně oběsit a zakopat. Tak ať ti ta moje jedna hvězda z milosti smutně poblikává na cestě do hereckého hrobu, Schwarzi! ()

Reklama

Paldiny odpad!

všechny recenze uživatele

Najhoršia vec akú som s Arnoldom videl. Je tu všetko to, čo vo filmoch najviac nenávidím, tona scén, pri ktorých sa cítim trápne, ktoré neplynú z deja, v ktorom nie je zmienka po scenári. Čoho tu je hodne, tak na kilometre prekročených hraníc súdnosti, lacné triky, hromada nesympatických, do kamery sa prihovárajúcich, nehercov. Po deväťdesiat minútovom utrpení ma preto zaujímali už len dve veci. Prvá, ako sa k filmu dostal Švarcík a druhá ako sa k nemu dostala Robin Šerbatská. Prvá otázka zostáva nezodpovedaná, zakiaľ čo na tú druhú dáva odpoveď filmografia režiséra a predstaviteľa hlavnej role. Ten totiž v HIMYM stvárnil vedľajšiu postavu menom Gary Blauman, čo má za následok, že chuderku Robin poznal a akýmisi zázračnými metódami, plačom, alebo argumentom, že sa stretne s Terminátorom uprosil, aby sa jeho amatérskeho pseudo-dokumentárneho projektu zúčastnila. Bože, ale ako sa k tomu dostal Arnie, to mi hlava neberie. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Režie: Taram Killam, scénář: Taram Killam, produkce: Taram Killam, hrají: Taram Killam... Klobouk dolů! Jít do rizika natočit originálním způsobem ryze autorskou záležitost, a nadto ještě coby svou filmovou celovečerní prvotinu – tomu já říkám mít koule! Taramu Killiamovi se podařilo vytvořit za relativně málo peněz opravdu hodně muziky. Muziky, co vás celý film baví – od začátku až do konce. Tahle crazy komedie, která se obejde bez v současnosti všudypřítomného pitvoření a fekálního humoru si rozhodně nezaslouží mít na CSFD tak nízké hodnocení – nejen kvůli půvabné Taramově manželce Cobie, která si ve filmu také zahrála, ale i kvůli překvapivému a povedenému comebacku Arnoldátora.Takže namísto původně zamýšlených čtyř, dávám plnou palbu - i s ohledem na údernou závěrečnou titulkovou skladbu Two Shots. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Akční jednohubka se stopovým množstvím kreativního humoru, která si (většinou) velmi nenápaditým způsobem utahuje z přítomné plejády nájemných zabijáků. Je velká škoda, že většina gagů či scén vyznívá zcela naprázdno, přičemž film dostane ten správný "drajv" až při scénách s Arnoldem Scharzeneggerem, který si to zde očividně velice užívá. Killing Gunther by byl tedy lepší jako "kraťas" někde na YouTube, jelikož tato celovečerní podoba se vážně moc nepovedla. PS: Jakožto dlouholetého fanouška SNL mne velmi potěšila účast Tarana Kiliama a Bobbyho Moynihama! „When I found out there were a bunch of assassins trying to kill me, I got pissed off.“ ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Burnaby a Surrey (Britská Kolumbie, Kanada). (griph)

Reklama

Reklama