Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Johnson


Pilot (E01)

(epizoda)
Trailer

Obsahy(1)

Slávny akčný hrdina Jean-Claude Van Damme sa vracia z hereckého dôchodku, aby oživil svoje druhé "ja", tajného agenta Van Johnsona. Tentoraz sa nebude musieť vysporiadať iba so zločincami, ale aj s citmi k svojej bývalej priateľke, ktorú stále miluje. (m.a.t.o.)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krátké, trefné, funkční. Před téměř deseti lety Jean-Claude velmi sympaticky neglosoval žádnou ze svých filmových postav, ale rovnou sám sebe. Jako herce, akčního hrdinu, otce i stárnoucího chlapíka. Připomněl leckteré kraviny, do kterých se nechal nacpat. A hlavně diváka dostal do kolen několikaminutový plačtivý monolog plný jeho životních pádů. A ano, bylo to komplexnější a promyšlenější než tajný agent Van Johnson. Zatímco takový Seagal je roky vyloženě k smíchu, Van Damme se ovšem pořád tak nějak „snaží“, zkouší, co by mohl zarytým fandům připravit a nedonutit je k tomu, aby ze zdi strhli i jeho poslední plakát. Půlhodinka tak akorát, technicky a vizuálně velmi slušné, navíc tady zase máme skutečné herectví, kterého se hláškující Van Damme dopustil. Respekt. Pro „mou“ generaci jak dělané. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(40%) Koukám, že většině se tento krátký díl údajně chystaného seriálu líbil. No, mě to moc nechytlo. Dá se říci, že mě to i nudilo. Komediální prvky tam ani snad být nemohli nebo mi to po komediální stránce prostě vůbec nesedlo. Nedokázal jsem se ani jednou pousmát. JCVD je můj velký oblíbenec, ale tenhle projekt měl raději vynechat. Tohle mi trochu připomnělo Van Dammův snímek „JCVD“, který se celkem vydařil. Tam jsem opravdu ocenil, že si ze sebe Van Damme umí udělat srandu, sám se zkritizovat i atd. Zde můžu jedině oprávněně a s radostí ocenit skutečnost, že je zde JCVD v perfektní formě. Finální bitka, kdy měl JCVD proti sobě několik protivníků a jak skvěle je zneškodnil (roznožky, výkopy a další parádní kousky, které předváděl ve svých starých klasických filmech), tak tu scénu jsem si pustil 3x. ;) Pokud vzniknou další díly, tak si je možná dám a to výhradně, kvůli jeho bojového umění. No, třeba změním trochu názor a bude mě to i jako celek bavit víc. Zatím mě to nepřesvědčilo. Flintu do žita ale zatím házet nebudu. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Skončil som. Ale naozaj. Nie ako Nicolas Cage.“ Bavilo ma to viac, ako preceňované JCVD, ale mám podozrenie, že ak by to trvalo rovnako, bolo by to rovnaké zlé. Ale na ploche skromnej polhodinky to až tak nebije do očí, Van Damme je znesiteľný, cítiť produkciu Ridleyho Scotta (ruku na srdce, napadlo vám niekedy, že tí dvaja raz budú spolupracovať?) a miestami je to dokonca vtipné a rozkošné (Filip, Val Kilmer, Timecop). Samotná zápletka o legende akčných filmov, ktorá sa po dlhej prestávke vracia pred kamery, ale v skutočnosti je nakrúcanie len krycím manévrom pre špionážnu akciu, je dosť strašná, ale ako vravím – je to také krátke, že to príliš nevadí. No ako sitkom by som si to teoreticky vedel predstaviť. Len neviem, či by som to aj pozeral :-))) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebránil bych se tomu kdyby Jean-Claude jen tak jezdil po baráku a řešil všední problémy. Aspoň čas od času. Může z toho být pěkná satira na životy filmových hvězd, kombinovaná s komediálně špionážními vložkami. Pomrkávání na klasické berličky akčních filmů, přiblblá milostná linka, všechno je dobře vybalancované. Na hraně parodie. Minimálně jednu sezónu bych si líbit nechal a jen ať se nebojí tomu přisypat prachy na odvážnější krycí filmy. JCVD si roli užívá, konec konců je mu napsaná na tělo. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo patří to mezi kousky ve kterých si Žán nebojí ze sebe udělat prdel a navíc při tom použít své typické trademarky a potěšit své skalní fanoušky, mezi které sice já osobně nepatřím, ale v téhle poloze proti němu nic nenamítám. Už ta jeho úvodní řeč mě celkem dostala. Je fakt, že zápletka nic moc spíš taková omáčka, ale dobrý hlášky a JCVD se pak i v akci předvede. Po pilotu to vidím na solidní nadprůměr, uvidíme jak dál...60% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama