Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Vyhulený snímek, kde byli vyhulený snad i tvůrci. Námět není špatný, ale to zpracování je do nebe volající. Herecké výkony pod psa, k tomu nějaké to přehrávání, táhnoucí se děj a šílená nudnost nad nelogičnostmi všeho, co se tu objeví. Snímek, který kdyby nevznikl, nic by se nestalo. Vynaložené rozpočtové peníze mohli být využity k daleko lepšímu bijáku. Tohle se prostě nepovedlo. Tak křečovitý český film tu dlouho nebyl. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Osobně nechápu hodnocení asi poloviny účastníků..protože ohodnotit Brak jako brak :) je sice příhodné názvem, ale né obsahem. Uvědomuje si někdo vůbec, že to je vesměs studentský film…že si ten film dělá totální srandu z ostatních filmů a spousty zaběhnutých filmových klišé…že to je vlastně svým způsobem parodie…vždyť už jen obsazení Jirky Korna do role zabijáka Vás mělo trknout k tomu, že si z Vás tenhle filmek dělá ,,prdel,, :)) A spousty skvělých hlášek k tomu….,,Adéélečko moja, nechceš svézt?,, ,,Vona to ze mě pozná, to ucejtí..se mě zeptá..tys šukal s mrtvolou..,, To je prostě nej...a taky v tom tkví síla tohohle filmu, dělat si srandu ze sebe, všeho a ze všech.. a o tom to je…neberte ho TAK vážně lidičky probůh :))) ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Vezmi to nejstrašnější a nejtrapnější, co se v luzích a hájích českého herectví pohybuje, zalij to trapnými hláškami, kecama o hulení, hulením, mrtvou kurvou, posyp Kornem a Viktoříkem, kteří hrají, jako když prdí, zamíchej, zatřepej, a máš...brak. Vlastně BRAK. Strašlivej! Kdyby tam alespoň ty prima hvězdičky nesraly ()

SeanLSD odpad!

všechny recenze uživatele

Chvíle, kedy niekto v tejto megapríšernosti bez ladu a skladu i zmyslu otvorí ústa, zabíjajú aj tú maličkú šancu na ocenenie obrazovej stránky veci. Jedná sa o ten najhorší prípad prznenia filmového materiálu a vydávania sa za filmára, po ktorom musí človek zásadne prehodnotiť kvality snímku PANIC JE NANIC a pod. PS :- musím ale priznať, že scény s P. Wild mi utkveli v pamäti tak jasne, ako nijaká z jej skutočných pornografických scén. Možno že to je tá cesta, ktorou sa mal autor dať namiesto toho, aby sa hral na režiséra... ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nadávejte mi, jak chcete, ale mně se Brak líbil. Nehraje si to na nic víc, má to poměrně zdařilé scénky, ve kterých film odkazuje ke známějším snímkům (Pulp Fiction, Star Wars) scény plné absurdního a místy i černého humoru a Paulu Wild, která hraje… samu sebe! Brak se ale ani v jedné sekundě nebere vážně (musím to tu podruhé napsat, protože někteří to holt nepochopili) a myslím, že speciálně tohle je film, který si napodruhé užijete mnohem víc, protože už alespoň tušíte, na jakou šílenost se máte připravit. A ten pěkně vypointovaný konec… ;-) 80 %. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)
  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)
  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)

Reklama

Reklama